Çorbacı: “Türel'e 1 Nisan şakası yapılacak”

CHP Alanya İlçe Örgütü Sefa Çorbacı Türel’in Alanya siyasetiyle ilgili yaptığı ‘Şahlanma dönemi’ yorumunu değerlendirdi. Çorbacı, “Sayın Türel’in şaka gibi açıklamalarına halkımız 1 Nisan şakası yaparak karşılık verecektir” dedi.

Çorbacı: “Türel'e 1 Nisan şakası yapılacak”

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Örgütü Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısında konuşan Çorbacı, Antalya Büyükşehir Belediyesi başkan Adayı Muhittin Böcek’e başarılar dilediğini ve Böcek’in adaylığının herkese hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi.

“ANTALYA BİZİM EN İDDİALI OLDUĞUMUZ ŞEHİRLERDEN”

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Antalya’da iddialı olduklarının altını çizen ilçe başkanı Çorbacı, “Antalya tıpkı bizim İzmir kadar, Ankara kadar iddialı olduğumuz bir kenttir ve her açıklamamda üzerine basa basa belirttiğim gibi Antalya’yı kazanacağız" diyen Çorbacı, "Antalya’yı kazanacağız iddaamın altında yatan sebeplerin kaynağı, doğudan batıya tüm vatandaşlarımızın Büyükşehir belediyesinin hizmetlerinden memnun olmamasıdır. Antalya’yı kazanacağız iddiamın kaynağı bölünmüş caddeler, mucidi olduğu sistemde sorumluluğun hangi belediyede olduğunu bile dört buçuk yıldır çözemeyen anlayıştır. Sayın Türel’in yaptığı açıklamayı dinledim, hep yaptığı hizmetlerden ve yatırımlardan bahsedip rakamlar verdi. Bir önceki dönemde İl Özel İdaresi tarafından yapılan yatırımlarla, büyükşehir tarafından yapılan yatırımları kıyaslandı. Sadece Alanya için söylüyorum. 16 tane belde belediyesi kapatıldı. Bu 16 belde belediyesi kapatılmamış olsaydı toplam bütçeleri ne kadar olurdu?” şeklinde konuştu.

“HALKIMIZ TÜREL’E 1NİSAN ŞAKASI GİBİ YANIT VERECEK”

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en çok borcu olan beşinci belediye olduğunun altını çizen Çorbacı açıklamasını şu şekilde devam ettirdi: “Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2019 yılı gider bütçesi 3 milyar 410 milyon lira olarak belirlenirken, gelir ise 2 milyar 887 milyon 50 bin lira olarak belirlenmiştir. Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen rapora göre gelir ve gider bütçesi arasında 522 milyon 950 bin lira açık bulunmaktadır.  Tablo bu iken Sayın Türel önümüzdeki dönemin Alanya için şahlanma dönemi olacağını ifade etmiştir. Biz de soruyoruz hangi kaynakla? Sayın Türel’in bu şaka gibi açıklamalarının karşılığını halkımız 1 Nisan şakası yaparak verecektir. Alanya için adayımız netleştiğinde, elbirliği ve gönül birliği ile çalışıp var gücümüzle hizmet edeceğiz. Karşınıza; halkına tabelalardan seslenen bir anlayışla değil, halkın sesini duyan bir ekiple çıkacağız. Hepinize saygılar sunuyor teşekkür ediyorum.

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2018, 11:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83