İyi Gençlik başkanları ağırladı

İYİ Parti Alanya Gençlik Kolları yönetimi önceki akşam düzenlenen toplantıda Akdeniz Bölge Koordinatörü Ramazan Ergin, İyi Parti Alanya Teşkilat Başkanı Yücel Apaydın ve İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez'i ağırladı.

İyi Gençlik başkanları ağırladı

İyi Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Demir, Gençlik Kolları Yönetimi ve Gençlik Kolları üyeleri önceki akşam İyi Parti Gençlik Kolları Akdeniz Bölge Koordinatörü Ramazan Ergin, İyi Parti Alanya Teşkilat Başkanı Yücel Apaydın ve İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez'le bir araya geldi.  

banner111

Hoş sohbet eşliğinde devam eden gecede gençlerle bol bol sohbet eden Demir, Apaydın ve Sönmez daha sonra gençlerin dilek, istek ve sorunlarını dinlediler. İYİ Parti Alanya İlçe Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, gençlere yönelik projelerini dile getirirken, gençlere verdiği önemin altını çizdi. Gençlerin iyi bir eğitim almasının her şeyden önemli olduğuna vurgu yapan başkanlar gençlerin eğitim hayatına önem vermelerini istedi. Toplantının sonunda açıklama yapan İyi Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Demir, ‘İyilik kazanacak’ sloganıyla başlayan konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Cesur yol arkadaşlarım bu akşam düzenlediğimiz Yücel Apaydın ve Abdullah Sönmez Başkanlarımızla tanışma toplantısına katılımınızla İyi Gençlik Alanya'nın gücünü gösterdiniz. İyi Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı olarak, mahalle başkanlarım nezdinde katılan tüm Cesur Gençlere teşekkür ederim. Yürüdüğümüz bu yolda sizlerle olmaktan onur duydum. Bu yolda ne kadar cesur ve kararlı adımlar attığınızı bu akşam burada gösterdiniz. Cesaret gerektiren nice yolları birlikte yürümek umuduyla yeniden hepinize teşekkür ediyorum”

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019, 14:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83