İYİ Parti'de hafta sonu mesaisi

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi hafta içi gerçekleştirdiği yoğun programına hafta sonu da ara vermedi.

İYİ Parti'de hafta sonu mesaisi

Alanya'nın her bölgesine ulaşacaklarını açıklamalarında sıklıkla belirten İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, çalışmalarına haftasonu demeden devam ediyor.


banner111

Pazar sabahı Payallar Düğün Salonundan programlarına başladıklarını belirten İlçe Başkanı Yücel Apaydın,' Biz aynı anda Alanya'nın her yerindeyiz. Şimdi Belediye Başkan Adayımız Sayın Sönmez ve İlçe Yönetimimizle birlikte başka bir düğün davetine geçiyoruz. Yönetim kurulumuzdan oluşturduğumuz bir ekibimizde şu an Alanya'nın Doğu ve Batı beldeleri olmak üzere vatandaşlarımızla buluşup taleplerini dinliyor, rapor oluşturuyor. Bizim enerjimiz oldukça yüksek, Sayın Abdullah Sönmez'inde enerjisinin yüksek olması bizlerin çalışmalarını daha da güzelleştiriyor. Bizler haftasonu demeden çalışıyoruz. Bizde mesai bitmez, biz her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.'dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2019, 15:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83