Karadağ: Kadın ve Gençlik seçimleri hoşgörü havasında geçecek

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, önümüzdeki günlerde gençlik ve kadın kolları kongrelerinin gerçekleştirileceğini belirterek seçimlerin hoşgörü havasında geçeceğini söyledi.

Karadağ: Kadın ve Gençlik seçimleri hoşgörü havasında geçecek
CHP Haftalık İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Parti binasındaki toplantıya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ başkanlık etti. Önce İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ziyaretiyle ilgili konuşan Karadağ, “Parti olarak tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber hoş geldin ziyaretlerine gittik. Esnaf ziyaretlerine katıldık. Alanyamız için çok iyi oldu. Bir genel başkanı Alanyamızda görmek bizleri onurlandırdı” dedi.

“YÜZKARASI OLARAK GÖRÜYORUZ”

24 Ocak tarihinin kendileri için kara gün olduğunu aktaran Karadağ, “O günün de anlamı Uğur Mumcu’nun katledilişi. Aradan yıllar geçmesine rağmen bu haince cinayetin hala aydınlanmamış oluşu bizleri hala çok üzüyor. Mumcu araştırmacı gazeteci, gayet Atatürkçü ve ileri görüşlü birisiydi. Bu cinayetin hala aydınlanmamış oluşu hala Türkiye’deki çok büyük bir handikap ve yüzkarası olarak görüyoruz” diye konuştu.

GENÇLİK VE KADIN KOLLARI KONGREYE GİDİYOR

Önümüzdeki günlerde gençlik ve kadın kolları kongrelerinin gerçekleştirileceğini söyleyen Karadağ, “2 Şubat’ta gençlik kollarının kongresini ticaret odasında düzenleyeceğiz. 16 Şubat’ta da kadın kolları yönetiminin kongresini partimizde gerçekleştireceğiz. Gençlik kollarımızda 2 adayımız var. Kendi aralarında yarışacaklar. Bundan önceki yapmış olduğumuz seçimlerin paralelinde bir hoşgörü havası içinde yapmayı planlıyoruz. Kadın kollarında da Didem Karagöz adaylığını açıkladı” ifadelerini kullandı. 

4 ADAYA BAŞARILAR DİLEDİ

İl kongresi için tarihin henüz belli olmadığını belirten Karadağ, “Şubat ayının ortalarında büyük bir ihtimalle gerçekleştireceğiz. İlde de 4 adayımız var. Adaylara başarılar diliyoruz. Seviyeli bir seçim olacağı şimdiden kendisini göstermekte” dedi. 

“İNSANLARI SOĞUTMAK İÇİN BASKI VAR”

Daha önce bir dolum tesisi ile ilgili itirazda bulunduklarını hatırlatan Karadağ, “Hatta protesto eylemimiz olmuştu. Bu dolum tesisinin bilirkişi incelemesi çok yüksek bir meblağ talep edilmekte. Bu şunu gösteriyor. Mevcut iktidarın çevreye yaklaşımda insanları bu olaylardan soğutmak için büyük miktarda ekonomik baskı uygulamakta. Bundan önceki yaptığımız Alara’daki HES çalışması başarıyla sonuçlandı. İnşallah biz bu parayı da karınca kararınca tüm halkımızın katkılarıyla bulmaya çalışıp bu olayın da takipçisi olacağız” diye konuştu.

“ALANYA YAZA HAZIRLANMALI”

Alanya’da yaz sezonu için hazırlıkların devam ettiğini dile getiren Karadağ, “Şehrimizde birtakım altyapı ve çalışmaları göremiyoruz. Bunların başında ise her zaman söylediğimiz gibi Cuma Pazarı’nda henüz bir hareket yok. Oradaki esnafımız güneşin, yağmurun altında ticaret yapmaya çalışacak. Bunlar 21. Yüzyıl’daki Alanyamıza yakışmayan davranışlar. Bence belediye şehri bir an önce yaza hazırlamalı” ifadelerini kullandı.

“İŞSİZLİK İÇİN 1200 KİŞİ BAŞVURDU”

İşsizliğin diz boyu olduğunu vurgulayan Karadağ, “Şu an 1200 başvuru söz konusu. Bunun 600’ü 4 yıllık yüksek okul mezunu ve asgari ücretle çalışmaya bu kişiler gönüllü. Merkezi hükümet tarafından bir an önce istihdam sağlayacak yatırımlar yapılmalı ve bu istihdam sorununa çare bulunmalı” dedi.




















Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2020, 20:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83