Önce Erdoğan, sonra Bahçeli geliyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart'a az bir süre kala Antalya'da düzenlenen mitinge katılarak partililerine ve Cumhur İttifakı üyelerine seslenecek. Bahçeli'den önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin Antalya mitingine katılacak.

Önce Erdoğan, sonra Bahçeli geliyor

 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Mart Pazar günü partisinin Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonunda düzenleyeceği mitingin ardından 20 Mart Çarşamba günü bu kez MHP Genel Başkanı devlet Bahçeli Antalya’da partililerine ve Cumhur İttifakı’na hitap edecek.

Bahçeli, Cam Piramit’te yapacağı mitingde Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in yanısıra MHP’nin adaylarının olduğu Finike, Korkuteli, Kemer ile Ak Parti’nin aday çıkardığı ilçeler için daha yoğun çalışılmasını isteyecek. Bahçeli’nin özellikle son anketlerde Cumhur İttifakı’nın tatmin etmeyen sonuçların çıktığı Antalya Büyükşehir Belediyesi konusunda mesajlar vermesi bekleniyor.

banner111

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 09:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83