Toklu: 'Tüm Türkiye’de olduğu gibi biz de Alanya’da kınıyoruz'

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu Yunanistan’ın aşırı sağcı Altın Şafak partisinin eski üyesi ve Avrupa Parlamentosu milletvekili Loannis Lagos'un Avrupa Parlamentosu'nda konuşma yaparken Türk bayrağını yırtmasına tepki gösterdi.

Toklu: 'Tüm Türkiye’de olduğu gibi biz de Alanya’da kınıyoruz'
Yunanistan’ın aşırı sağcı Altın Şafak partisinin eski üyesi ve Avrupa Parlamentosu milletvekili Loannis Lagos'un Avrupa Parlamentosu'nda konuşma yaparken Türk bayrağını yırtmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.

 Konuyla ilgili Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu da tepki gösterdi. Başkan Toklu, ““Hiçbir devletin bayrağı ile özellikle de Türk bayrağı ile siyaset yapılamaz” diyerek tepki gösterdi. Toklu ‘Avrupa Parlementosu’nda Yunanlı vekilin bayrağımızla ilgili yapmış olduğu saygısız davranışa tüm Türkiye’de olduğu gibi biz de Alanya’da kınıyoruz. Farklı görüşlerde farklı düşüncelerde olunabilir. Eleştirel tepkiler de konabilir. Ama hiç bir zaman bir devletin bir milletin bayrağıyla hele ki Türk Bayrağı’yla siyaset yapılamaz. Tüm kesimlerde olduğu gibi Alanya İlçe Teşkilatı olarak da Yunan vekilin yapmış olduğu saygısızlığı kınıyoruz. Bu güne kadar nasıl ki milli ve manevi değerler noktasında Türk halkı hassasiyetini gösterdiyse bu nokta da hassasiyetini göstermeye devam edecektir. Hiçbir zaman milli ve manevi bayrak, ezan gibi bizim değerlerimiz üzerinden siyaset yapılmaz. Yapılması da mümkün değildir’ dedi.



Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2020, 19:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83