'Yerel seçimlerde adımızdan çok söz ettireceğiz'

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın hafta sonu yapılan büyük kongre ve yaklaşan yerel seçimler hakkında konuştu.

'Yerel seçimlerde adımızdan çok söz ettireceğiz'
Apaydın'ın açıklaması şu şekilde:

"12 Ağustos Pazar Günü gerçekleşen kurultayımıza Alanya İlçe Teşkilatı olarak kalabalık bir katılım sağladık. Kurultayımızın atmosferi ülkemizin her şehrinden gelen vatandaşlarımızla daha da coşkulu bir hale geldi. 
Liderimiz; hiç kuşkusuz, Sayın Meral Akşener hanımefendi, oy birliği ile Kurultayımızda tekrar partimizin Genel Başkanı seçildi. Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri de seçilerek partimizin revizyon süreci tamamlanmış oldu. Kurultay sırasında Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın'la da görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Yerel seçim çalışmalarımızın programını sunduk. Kurultayımızın ardından Yerel Seçim çalışmalarımıza ivme kazandıracağımızı belirtmiştik.
Adaya odaklı bir çalışma değil; yetkin ve seçkin bir havuz oluşturarak, bu yapıya uygun bir Aday belirleyeceğiz. Genel seçim çalışmalarımızda Alanya'da adımızdan sıkça söz ettirdik. Yerel seçim çalışmalarımızla da çok ses getireceğiz. Teşkilatımızın sıkı çalışmalarıyla yeni kurulmuş bir parti olarak girdiğimiz Genel Seçimlerde, çalışmalarımızla nasıl başarılı sonuçlar elde edildiğini halkımız gördü. Şimdi birbirine sıkı sıkıya bağlı olan Teşkilatımızla daha güçlü bir şekilde yerel seçim çalışmalarımıza ivme kazandırıyoruz.
Genel Başkanımızın da dediği gibi 'Daha Yeni Başlıyoruz.'"

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2018, 16:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83