Yücel ve Türkdoğan kongrede ne dedi?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı’nın Olağan Kongresi bugün gerçekleştiriliyor. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile start aldı. Kongrede MHP'nin icraatlerini anlatan bir tanıtım video izletildi.

Yücel ve Türkdoğan kongrede ne dedi?
Kongreye, Antalya Milletvekili ve MKYK Üyesi Abdurrahman Başkan, Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, 26. Dönem Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Yılmaz Ünsal Yeşildal, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve yönetimi, Kepez MHP İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, Manavgat MHP İlçe Başkanı Nooman Enhoş, Muratpaşa MHP İlçe Başkanı Talu Bilgin, Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, Alanya Belediye Meclis Üyeleri Kerim Aydoğan, Kayhan Balta, Mustafa Sünbül, Ali Şahin, Tunahan Kasapoğlu, Mehmet Ertekin, Mehmet Babaoğlu, Mustafa Tuna, Mustafa Toksöz, Fatma Melike Nazifoğlu, Emine Çalış, Adem Er, Fevzi Alaaddinoğlu, Kerim Ertekinile birlikte çok sayıda oda STK başkanı ve delegeler katılım gösterdi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NUN MESAJI

Kongrede divan başkanı olarak Milletvekili Abdurrahman Başkan belirlendi. Abdurrahman Başkan, hoşgeldiniz konuşması gerçekleştirdi. Kongrenin oldukça güzel bir atmosferde geçtiğini belirten Başkan, emeği geçen isimlere teşekkür etti. Bu salonda Adem Murat Yücel'in 82 projesini de açıkladıklarını belirten Başkan, "İnşallah 82 plaka Alanya'nın olacaktır." dedi ve salondan büyük alkış aldı.

Milletvekili Abdurrahman Başkan'ın açılış konuşmasını ardından, Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Uygur, faaliyet raporunu okudu. Okunan faaliyet raporu ve mali raporlar oy birliği ile kabul edildi.

Raporların ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun göndermiş olduğu mesaj, Milletvekili Abdurrahman Başkan tarafından okundu. AK Parti ile ittifak ortaklığına dikkat çekilen mesajda, Bakan Çavuşoğlu Alanya teşkilatına başarılar diledi. 

TÜRKDOĞAN: KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan konuşmasını gerçekleştirdi. Türkdoğan konuşmasında, "2020 yılı içerisinde yaşanan korona virüs salgını sebebiyle, sosyal medyadan mesaj yolu ile bile arkadaşlarımızı davet edemedik. Gönül isterdiki büyük bir kalabalıkla bu kongreyi gerçekleştirelim ama bunu yapamadık. Fakat buna rağmen görüyorum ki o ruh ve coşku bu salonda var. Sağ olun var olun. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışı ile ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri, bir referandum, bir genel seçim ve bir yerel seçim geçirdik. Buradan bizlere destek veren, katkı veren tüm yol ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Bizler Alanya İlçe Teşkilatı olarak bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza daha yoğun bir şekilde, kararlılıkla devam edeceğiz. Bu kongremizin, en güzel şekilde gerçekleşmesi noktasında, salonumuzu hazırlayan başta Alanya Belediye Başkanım Adem Murat Yücel'e ve emeği geçen isimlere teşekkür ediyorum. Hava da sıcak olması nedeniyle sözlerimi de çok fazla uzatmak istemiyorum. Burada bulunan herkes bizi biliyor zaten, ben herkese destekleri için teşekkür ediyorum.

BAŞKAN YÜCEL: MHP ÇATISI ALTINDA YÜRÜMEKTEN ONUR VE GURUR DUYDUM

Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "İlçe kongremizin Alanyamıza ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. Kongre ile daha büyüyecek ve birbirimize daha da kenetleneceğiz. MHP bilinci ile parti ile uyumlu bir şekilde çalışarak Alanya halkına hizmet ediyoruz. Partimizin üretken belediyecilik anlayışı ile aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bizim vatan sevgimiz, davamıza ve Alanya'ya hizmet etme aşkımız hiç bir zaman bitmeyecek. MHP büyük bir ailedir ve bende bu ailenin içinde olmaktan MHP çatısı altına yürümekten her zaman onur ve gurur duydum. Genel Başkanımızın bizlere verdiği destekle Alanya için hizmet etmeye devam ediyoruz. Bize bu yolda katkı veren herkese çok çok teşekkür ediyorum. Bu kutlu davada asla arkasına bakmadan yürüyen, gece gündüz demeden çalışan her isme tek tek teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. İlçe teşkilatımıza gçene dönem yer alan isimlere teşekkür eder, yeni seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun söz aldı. İl Başkanı Hilmi Durgun, kongrenin tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajını okudu. Bahçeli'nin sözleri de salondan büyük bir alkış aldı.



























Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2020, 12:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83