YÜCEL’DEN VALİ KARALOĞLU’NA ZİYARET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Valiler Kararnamesi ile Bursa Valiliği’nden Antalya Valiliği’ne atanan Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.

YÜCEL’DEN VALİ KARALOĞLU’NA ZİYARET

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Belediye Meclis Üyesi Zihni Asiltürk ile birlikte Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yücel, ziyarette Alanya ve Alanya Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Vali Karaloğlu’na bilgi verdi. 

banner111
 BAŞKAN YÜCEL’DEN AESOB BAŞKANI ADLIHAN DERE’YE İADE-İ ZİYARET

Antalya’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ikinci ziyaretini Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere’ye gerçekleştirdi. 

AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yi, makamında ziyaret ederek yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Yücel; ‘’ Öncelikle 27 Mart 2016 tarihinde Ankara’da tedavi gördüğü özel bir hastanede yaşamını yitiren Abdullah Sevimçok’u bir kez daha rahmetle anıyoruz. Sayın Adlıhan Dere’ye yeni görevinde başarılar dilerim. Alanya Belediyesi olarak esnaflarımız ve oda başkanlarımız ile bugüne kadar her türlü sorunda ve projede iç içe olduk. Her fırsatta esnaflarımızın sorunlarını dinliyoruz. Bugünde Sayın Adlıhan Dere ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Dere ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dilerim.” dedi.
Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Başkan Yücel’e teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2016, 15:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83