10 bin metre de doğum günü

Antalyaspor'da dün 36'ncı yaşını kutlayan Samuel Eto'o’ya, takımının Çaykur Rizespor ile oynayacağı maç için yolculuk yaptığı özel uçakta minik taraftar sürpriz yaptı. Dün Eto'o ile çektirdiği fotoğrafı, bugün pasta olarak hazırlatan 6 yaşındaki Emir, babasıyla 10 bin metre yüksekte yıldız futbolcunun doğum gününü tekrar kutladı.

10 bin metre de doğum günü

Antalyaspor, pazar günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maç için özel uçakla Trabzon'a oradan da karayoluyla Rize'ye gitti. Kırmızı-beyazlı takımının yöneticileri, teknik heyet, futbolcular, gazeteciler ve taraftarlarla birlikte yolculuk yaptığı uçakta eğlenceli anlar yaşandı. Marşlar eşliğinde seyahat eden 171 kişilik kafile, tezahüratlarla takımı destekledi. Uçakta yer alan minik bir taraftar ise Eto'o'ya sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Dün 36. yaşını kutlayan Eto'o'ya 6 yaşındaki hayranı Emir, pasta getirdi.

banner111
10 bin metre yüksekte sürpriz

6 yaşındaki minik taraftar, babası Mustafa Öztürk ile özel izin alarak uçağa getirdiği pastayı yıldız futbolcuyla kesti. Emir'in, Eto'o ile çektirdiği fotoğrafın yer aldığı pasta kesiminde Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk de yer aldı. 10 bin metre yüksekteki sürpriz kutlamada Eto'o ile taraftarlar eğlenceli dakikalar yaşadı. Pasta kesiminde Eto'o minik taraftarı ve babasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

"Gelecek sene Avrupa'ya gideceğiz"

Özel uçakta taraftara seslenen Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, yolculuğu organize eden Büyük Antalyaspor Derneği'ne teşekkür etti. Uçağın dolu olduğunu ifade eden Başkan Öztürk, "İnşallah, hep beraber böyle bir organizasyonla gelecek sene Avrupa'ya gideceğiz. Rize'de 3 puan kazanmak istiyoruz ve 3 puan bizim olacak. İnşallah çok güzel bir şekilde döneceğiz" dedi.

“Açık arttırmayla tişört satıldı”

Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Aziz Çetin de Antalyaspor'a başarı dileyerek, seneye takımla birlikte Avrupa'da deplasmana gitmeyi diledi. Yolculukta derneğin hazırladığı ve üzerinde futbolcuların imzasının yer aldığı tişört açık artırmayla satıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 22:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83