15 Temmuz turnuvası kazananları ödüllerini aldı

Alanya Kaymakamlığı ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği 15 Temmuz satranç turnuvası kazananları ödüllerini aldılar.

15 Temmuz turnuvası kazananları ödüllerini aldı
Alanya Kaymakamlığı, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Özel Alanya Fen Bilimleri, Kamburoglu Yapı Malzemeleri, 
North Alba inşaat ve Zirve Yazılım'ın desteğiyle özel Alanya Fen Bilimleri Temel Lisesinde çocukların milli manevi duygularını arttırmak şehitlerimizi ve 15 Temmuz şehitlerimizi anmak için satranç turnuvası düzenlendi. 

240 kayıtlı sporcunun bulundugu turnuva 7-8, 9-10, 11-12 ve açık yaş olarak 4 kategoride yapıldı. Dereceye giren ilk üç sporcuya kupa, on sporcuya madalya ve toplamda 100 tane satranç takımı dağıtıldı. Ödülleri Alanya ilçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Özel Alanya Fen Bilimleri Temel Lisesi Müdürü Nihat Barutçu, Zirve Yazılım sahibi Mehmet Erdemir, North Alba İnşaat sahibi İsmail Bal adına Arda Bal verdi. 

İstanbul Kayseri Mersin Isparta Muğla ve Antalya'dan çok sayıda yabancı sporcu turnuvaya katıldı heyecanı yükseltti. İstanbul'dan gelen Deniz Soyer'e ve en küçük yaştaki Ahmet Küçük'e teşvik ödülü, madalya ve satranç takımı verildi.


İŞTE KAZANANLAR:

7-8 yaş
1.Hasan YERLİ
2.Hasan BALABAN
3.İsmail Umut OKAN

9-10 yaş
1.Kahraman DÜZGÜN
2.Abdurrahim ÖZDEMİR
3.Ege OKUMUŞOĞLU

11-12 Yaş
1.Uğur Can HATIRLI
2.Arda Deniz ÜNEŞİ
3.Yunus BÜYÜKKAFES

AÇIK YAŞ
1.Swen PROTEL
2.Zeynel REYHAN
3.Necati TARHANE

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2017, 10:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83