'2'DE 2 YAPIP SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ'

Multigroup Alanyasporlu futbolcular 2-0'lık Adanaspor galibiyetinin ardından Süper Lig yarışında avantajı yeniden le geçirdiklerini ve kalan 2 maçı da kazanarak sezon sonunda ipi göğüslemek istediklerini söyledi.

'2'DE 2 YAPIP SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ'

 4 maç sonra yeniden Adanaspor deplasmanında ilk 11'de sahaya çıkan Sezer Özmen, her 2 yarıda buldukları birer golle sahadan 3 puanla ayrılmasını bildiklerini belirtti. Süper lig yarışında geçen hafta Kardemir Karabükspor'a kaptırdıkları avantajı yeniden ele geçirdiklerini kaydeden Sezer Özmen, "Maçın çok zor geçeceğini biliyorduk. Adanaspor ilk 15-20 dakika baskılı oynadı. Daha sonra oyunda üstünlük kurduk. Bulduğumuz golle biraz rahatladık. İyi bir atmosferde oynadığımızı düşünüyorum. Maçın 2. yarısında bulduğumuz golle sahadan 3 puanla ayrılmasını bildik. Şimdi önümüzde 2 maç var. Şu an avantaj bizim elimizde. Kalan 2 maçı da kazanarak şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Adanaspor'a da Süper Lig'de başarılar diliyorum" dedi. 

banner111
"HERŞEY BİZİM ELİMİZDİ"

Efecan Karaca ise "Adanaspor'u şampiyon olduğu için tebrik ederiz. Kardemir Karabükspor'un puan kaybettigi haftada mutlaka kazanmamız gerekiyordu ve galip geldik. Artık hersey bizim elimizde. Bu maçı unutup önümuzdeki Göztepe maçına konsantre olacağız. İnşallah biz de şampiyon olacağız" diye konuştu. Adanaspor karşısında takımının 2 golüne de imzasını atan Emre Akbaba da şöyle dedi: "Öncelikle Adanaspor'u kutluyorum. Onlar için lig bitti. Hem lig birinciliğini, hem de Süper Lig'e yükselmeyi garantilediler. Kupa törenini de izledim. Her futbolcunun tekrar ve tekrar yaşamak isteyeceği bir andı. Bizim de önümüzde Göztepe ve Giresunspor maçlarımız var. Herşey bizim elimizde. Allah'ın izniyle 2'de 2 yapıp Süper Lig'e çıkmak istiyoruz."

ADANA TARAFTARI ALANYA'YI ALKIŞLARLA UĞURLADI

Miltigroup Alanyasporlu futbolcular, geçen hafta Süper Lig'e yüselmeyi garantileyen Adanasporlu oyuncuları seremoniye çıkarken alkışlarla karşıladı. Turuncu yeşilli futbolcuların bu örnek davranışı binlerce Adanaspor taraftarından da alkış aldı. Karşılaşma boyunca sahada ve tribünlerde tam bir centilmenlik havası esti. Turuncu beyazlı taraftarlar, Multigroup Alanyaspor takımını taşıyan otobüsü stat dışında da alkışlarla uğurladı.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 09:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83