Abdullah Avcı'nın yardımcısı Kestelspor'da

Kestelspor'da görevden alınan İsmet Çelen'in yerine tecrübeli antrenör Önder Karaveli geldi.

Abdullah Avcı'nın yardımcısı Kestelspor'da
Özel Haber - Alanya Adres
Kestelspor yeni teknik direktörünü buldu. Sezona istenilen seviyenin altında bir başlangıç yapan Kestelspor'da teknik adam İsmet Çelen'le yollar ayrılmıştı. Bu hafta oynanan maçta takımın başında yardımcı antrenör Hüseyin Ayhan çıkmıştı. 

Kestelspor yönetimi hoca arayışlarında mutlu sona bugün ulaştı. Alanya Adres'in edindiği bilgilere göre Kestelspor'un yeni teknik direktörü Önder Karavelli oldu. 43 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcının önümüzdeki günlerde Alanya'ya gelerek Kestelspor'un başına geçmesi bekleniyor. Bu arada yardımcı antrenör olarak Hüseyin Ayhan ile çalışılmaya devam edilecek.

GEÇMİŞİ BAŞARILARLA DOLU

Teknik direktör Karaveli 1993 yılında futbolculuk döneminde Alanyaspor forması da giymişti. Alanyaspor'da ter döken Karaveli, bildiği ve tanıdığı şehre yıllar sonra geri döndü. Karaveli, teknik adamlık yıllarına Beşiktaş'ta başlamış 6 yıl Beşiktaş'ın Gençlik Gelişim Antrenörü görevinde bulunmuştu. Bu önemli tecrübenin ardından Siirtspor ve Karagümrük gibi takımları çalıştıran Karaveli, Kasımpaşa'nın A2 teknik direktörlüğü görevine getirildi ve 3 yıl da bu görevi sürdürdü. 

Daha sonra Beşiktaş A2 takımında da görev yapan Karaveli, geçtiğimiz sezon Başakşehir u-19 antrenörlüğü yaparak  Abdullah Avcı ile birlikte çalışma imkanı buldu. Karaveli en son Çanakkale Dardanel teknik direktörü olarak görev yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 16:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83