Açıkgöz: Oyunun hakimi bizdik

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, Aytemiz Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Aynı mücadele ile devam edeceğiz" dedi. Spor Toto Süper Lig’in 20. Haftasında Kardemir Karabükspor, sahasında Aytemiz Alanyaspor’u 1-0 mağlup ederek 11 hafta sonra 3 puanın sevincini yaşadı.

Açıkgöz: Oyunun hakimi bizdik
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktör Levent Açıkgöz, arzulu ve istekli bir şekilde oynayarak galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Devre arası yaşadıkları sıkıntıdan dolayı çok sayıda oyuncunun takımdan gittiğini ve yeni kurulan bir ekiple yola devam ettiklerini kaydeden Açıkgöz, “O sıkıntılardan sonra ligin ikinci yarısına iyi başlamayarak ilk iki maçta mağlubiyet aldık. Yeni kurulan bir ekibiz ve fazlasıyla oyuncu gitti yeni gelenler oldu. Bundan sonra daha iyi olacak. Bu galibiyette istek ve arzuyu herkes gördü. Başından beri söylediğimiz gibi sonuna kadar sahada savaşarak başı dik bir şekilde sahadan ayrılacak dedik. Bunu Başakşehir maçında gösteremedik ama böyle bir morale ihtiyacımız vardı. Bu karakteri de bugün gösterdiler. Yapabilecekleri şeyleri gördüler, inandılar. Bundan sonraki maçlarda aynı mücadele ile devam edeceğiz. Oyunun başından sonuna kadar hakim olan taraf bizdik. Kendi hatamızdan rakibe bir iki pozisyon verdik ama genel anlamda oyuncular çok istekli ve arzulu oynadılar. Neticeyi de ikinci yarı aldık. Hepsini yürekten kutluyorum ve tebrik ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2018, 09:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83