Ak Parti'den Alanyaspor'a anlamlı destek

Ak Parti İlçe Başkanı Toklu yönetimi, bugün Alanyaspor Storeyi ziyaret ederek hem farkındalık yarattılar hemde alışveriş yaparak kulübe destek oldular.

Ak Parti'den Alanyaspor'a anlamlı destek
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Teşkilatı'nın Aytemiz Alanyaspor'a desteği sürüyor. Dün parti binasına Alanyaspor bayrağı asarak tüm Alanya'nın Alanyaspor bayrakları ile donatılmasını isteyen İlçe Başkanı Toklu bugün, yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları ile Alanyaspor'un storesini ziyaret etti. 

Alanya Hükümet Konağı meydanında bulunan storede, Toklu ve Ak Partililerin ziyareti esnasında Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'da hazır bulundu. 

'ŞEHRİN TAKIMINA SAHİP ÇIKALIM'

Ziyaretle ilgili konuşan Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkan Hasan Çavuşoğlu ile olarak Toklu ve emeği geçen isimlere yarattıkları farkındalık için teşekkür etti. Çavuşoğlu, "Bugün Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu kardeşim, gençlik kolları ve aynı zamanda kadın kolları ile birlikte mağazamıza hem ziyaret hemde alışveriş için geldiler. Bu Alanyaspor’a destek amaçlı bir ziyaret. Son zamanlarda Alanyaspor olarak birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde tabi bizim içinde anlamlı bir ziyaret. Şehrin takımına yediden 70’e hepimizin sahip çıkma ihtiyacı var." dedi.

'TÜRKİYE'DE İLK BİZ YAPTIK'

Açıklamalarına devam eden Çavuşoğlu Alanya'nın en güzel yerine storelerini yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, "Derler ya store mağazası yok diye. Biz ikinci ligdeyken otobüsü store mağazası yaptık. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. O store mağazasında hizmet verdik. Store mağazasından kulüp gelir elde etmiyor. Ancak taraftara hizmet ediyoruz. Buradan bir gelir elde etme şansımız yok ama taraftar istediği zaman, istediği ürünü, formayı ya da Alanyaspor ürünlerini bulabiliyor. Gördüğünüz gibi çok güzel bir yerde store açtık. İnşallah yakın bir zamanda sayın Bakanımız geldiği zaman bir açılış yapacağız. Buranın yapılmasında da kardeşimiz Mustafa Toklu biliyorsunuz mimari işlerini yaptı ve çok emeği oldu. Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’le beraber buranın yerini belirledik, kendisine de çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde başkanımızla beraber burayı tespit ettik ve burada güzel bir yer yapmış olduk. İnşallah açılışta da zaten herkese teşekkür edeceğiz." şeklinde konuştu. 

'DÜŞME KORKUMUZ YOK'

Basın mensuplarının "Aytemiz Alanyaspor küme düşecekmi?" sorusunu yanıtlayan Çavuşoğlu, "Daha 12 maçımız var, ben Alanyaspor nasıl düşecek diyeyim. En azından bana bunu sormayın. Alanyaspor’u düşürmemek için biz elimizde geleni yapacağız. Bizim önümüzde alınacak 36 puanımız var. Buradan puan ve puanlar almaya çalışacağız. Bizim gibi zorda olan kaç tane takım var. İnşallah biz Alanyaspor’u bu sene de düşürmemek için her şeyi yapıyoruz. Kötü futbol oynamıyoruz. Takımda iyi çalışıyor, iyi çalıştırılıyor. Kimse geçmişe takılıp bir şeyler söylemesine gerek yok. Alanyaspor tarihinin 4 şampiyonluğunun 3 tanesinin içinde olan bir insan olarak, yaptığımız işin iyi olması için çaba sarf ettiğimizin garantisini veririm. Ondan dolayı geçmişe takılıp; işte hocaları falan eleştirmenin bir faydası yok. Biz de görüyoruz hangi hocanın ne çalıştırdığını, takıma neler verdiğini. Ondan dolayı da şu anda takımın başında bulunan Hikmet Hoca şimdiye kadar çok hocayla çalıştık ama en iyi idman ve en iyi takım çalıştıran hocalardan bir tanesi. İnşallah bir de maçlara yansıtırsak daha iyi olacak. İnşallah ligde de kalırsak çok iyi olacak. Öyle ligden düşeceğiz diye bir tereddüdümüz yok." diyerek sözlerini noktaladı.

TOKLU: BİZE DESTEK VERMEK DÜŞÜYOR

Toklu'nun ardından konuşan Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ise Alanyaspor'un bugüne kadar bir çok başarıya imza attığının altını çizdi. Bir farkındalık yaratmak ve kulübe destek olmak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Toklu, "Alanya’da yaşayan vatandaşlar olarak kentin markası ve bir değeri olan Alanyaspor’un her zaman destekçisi olduğumuzu belirtmek için bugün yönetimimizle birlikte burayı ziyaret ettik. Daha önce de ifade ettiğim gibi, Alanyaspor’a tüm kentin sahip çıkması gerekiyor. Çünkü baktığımız zaman, başta Kulüp Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ve yönetimi bugüne kadar bir çok fedakarlıklar yaparak Alanyaspor’u üst düzeye çıkarmış ve Alanyaspor’u sadece ülkede değil tüm dünyada bir marka haline getirmek için çalışmalarını yapmışlardır. Bize de Alanya’da yaşayan vatandaşlar olarak, Alanyaspor’a destek vermek düşüyor. Dün 'Tüm Alanya, Alanyaspor bayrağı assın' diye bir kampanyamız oldu. Kentte bu çağrımıza olumlu talepler aldık. Trabzonspor maçı ve lig sonuna kadar bir seferberlik ilan ettik tabiri yerindeyse. Bu hafta sonu oynanacak olan maçta cumartesi günü saat 10.00’da maça gidecek taraftarlarımıza ücretsiz araç kaldırarak bu çalışmalara devam edeceğiz." şeklinde konuştu. 

Ak Partili isimler daha sonra storeden bir çok alışveriş yaparak hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor maçı için sözleştiler. 

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 16:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83