Akçay: Mağlubiyeti hak ettik

Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor’a 2-0 mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında teknik direktörler müsabakayı değerlendirdi.

Akçay: Mağlubiyeti hak ettik
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi. Akçay şöyle konuştu:
“Kötü oynadığımız bir maç. Kötü oynamaktan da öte maçın bazı kırılma anlarında pozisyonları değerlendirmiş olsak coşkumuz ve duygumuz daha farklı olacak. Mağlubiyet üzerine tekrar geri dönüşümüz zor oldu, bunu başaramadık. Kötü oynadığımız ve mağlubiyeti hak ettiğimiz bir akşam oldu bizim için. Potansiyelimiz iyi, potansiyeli olan bir takımız. Bunu daha önceki müsabakalarda gösterdik. Organizasyonumuz ve oyuncularımızın günlük performansı bu maç için yeterli seviyede değilmiş. Belki iyi hazırlanma konusunda da eksiklerimiz olabilir. Bütün bunlar bir araya geldiğinde böyle bir akşam yaşadık. Takımımızın potansiyeli iyi, zaman içerisinde bunları aşabilecek arkadaşlarımıza, bu takımımıza güveniyoruz biz her zaman.”
Mustafa Reşit Akçay, ikinci yarının başında oyuna aldığı Vedat Bora’yı oyundan çıkarmasının hatırlatılması üzerine, bu oyuncunun antrenmanlarda sergilediği performansı maç sırasında sahaya yansıtamadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2017, 10:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83