Akdenizin gururu Alanya Belediyespor

Alanya Belediyespor yeni sezon için kolları sıvadı. Bu sezon Türkiye Erkek Voleybol Federasyonu 1. Lig’inde mücadele edecek olan Akdeniz Temsilcisi Alanya Belediyespor transfer çalışmalarına başladı.

Akdenizin gururu Alanya Belediyespor
Alanya Belediyespor, Efeler Lig’i kulüplerinden MSK Urfa Spor’da oynayan İzmir altyapısından yetişen Berke Tan ile anlaşma sağladı. 1.92 boyunda olan başarılı oyuncu smaçör mevkinde oynuyor. Belediyespor’un ikinci transferi ise geçen sezon 1. Lig takımlarından  Bingöl Solhasspor’da başarılı bir sezon geçiren ve Play-Off müsabakası oynamayı başaran  Mehmet Can Ağırbaş ile oldu. Bu sezon Alanya Belediyespor’da orta oyuncu olarak mücadele edecek olan ve Galatasaray altyapısında yetişen başarılı sporcu Ağırbaş, 2.02 boyunda.

Geçtiğimiz yıl 2. Lig’de üst üstte aldığı başarılarla bölgenin gururu olan Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Serdar Esen 1. Lig’de kalıcı olacak şekilde transfer çalışmaları yürüttüklerini söyledi. 

ERKEN: “DAHA BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ”

Kulübün geldiği noktadan mutluluk duyduğunu söyleyen Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, yeni transferlerle belirledikleri hedefe ulaşacaklarını söyledi. Geçtiğimiz sezon oyuncu ve teknik ekibin özverili çalışmalarından dolayı 1. Lig’e çıkmayı başardıklarını kaydeden Erken, ”Kulüp olarak başarı ve sevincin paylaştıkça büyüyeceğinin bilincindeyiz. Bu bilinç ile kulüp olarak bu sezon daha büyük ve güçlü bir aile olarak mücadele edeceğiz. Alanya Belediyespor 1. Lig’de tüm Akdeniz bölgesini temsil edecek olan tek takım. Takımımızın 1. Lig’de başarılı bir sezon geçirmesi için tüm Akdeniz bölgesinin desteğini bekliyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2017, 12:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83