Alalım 3 puanı, rahatlayalım!

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü hafta karşılaşmasında bugün Atiker Konyaspor'u ağırlayacak. Oba Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak olan zorlu mücadeleyi FIFA kokartlı tecrübeli hakem Ali Palabıyık yönetecek

Alalım 3 puanı, rahatlayalım!

 Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor'u ağırlayacak. Lig'de oynadığı son maçını kazanan A.Alanyaspor, kendi sahasında kaybetmek istemiyor. İlk devreyi hedeflediği 21 puanla tamamlamayı amaçlayan turuncu-yeşilliler'in iç saha performansı oldukça iyi. Kendi sahasında oynadığı 6 karşılaşmada, 4 galibiyet ve 2 yenilgi alan Alanyaspor, bu maçlarda rakip fileleri 12 kez havalandırdı, kalesinde ise 11 gol gördü. Alanyaspor'da Sefa Yılmaz, Deniz Vural ve İsmail Aissati Konyaspore maçında forma giyemeyecek. Fabrice N'Skala, Donald Guerrier, İsaac Sackey ve Daniel Candeias ise üç'er sarı kartla ceza sınırında bulunan oyuncular.

banner111
Bu sezon Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Atiker Konyaspor ise deplasmandlarda oldukça başarılı bir grafik çiziyor. Yeşil-beyazlılar, depalsmanda oynadığı 6 karşılaşmada, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Konyaspor bu maçlarda kalesinde 6 gol görürken rakip fileleri 8 kez havalandırdı. Konya'nın en büyük gol silahı, gol krallığında 7 golle Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncuların başında gelen Riad Bajic. 
Alanyaspor taraftarı Konyaspor maçına yoğun ilgi gösteriyor. Maç bileti satışlarının yoğun olduğu öğrenilirken, taraftarın bu sezonki en fazla sayıya ulaşması bekleniyor. Bilet fiyatlarındaki indirimde taraftarın ilgisimni arttırdı. Konyaspor taraftarı ise Oba stadında kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduracak. Oba stadında deplasman tribünü için ayrılan 700 biletin tamamı Yeşil-beyazlı taraftarlar tarafından satın alındı. 
Oba Stadında oynanacak mücadelede Süper Lig'in Ankara bölgesi hakemi Ali Palabıyık düdük çalacak. Alanyaspor Ali Palabıyık'ın görev yaptığı maçlarda, 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Konyaspor ise Ali Palabıyık ile 3 galibiyet, 1 beaberlik ve 3 yenilgi aldı. Palabıyık'ın yardımcılığını, Serkan Çimen, Serkan Olguncan ve Alper Ulusoy yapacak.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2016, 10:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83