Alanya Atatürk'e koştu

“Atatürk’e Koşalım, Atatürk’le Koşalım” sloganı ile düzenlenen 17. Alanya Atatürk Yarı Maratonu ve Alanya Halk Koşusu tüm coşkusuyla tamamlandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de katıldığı yarışlarda 210 sporcu koştu.

Alanya Atatürk'e koştu
Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi iş birliği ile Anıt Önünde gerçekleşen yarışlara yarı maratonda 48, halk koşusu 5 kilometrede 106 ve 2 kilometrede 56 sporcu mücadele etti.



ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL KOŞTU

“Atatürk’e Koşalım, Atatük’le Koşalım” sloganıyla gerçekleştirilen yarışın startını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel verdi. Yarışları izleyenler arasında MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan, Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şube Başkanı Aydın Özbaş ve vatandaşlar yer aldı. Başkan Yücel daha sonra yarışa katılarak sporcularla koşu heyecanını yaşadı.


YARI MARATONDA KÜRSÜYE ÇIKAN ÜÇLÜ

Yarı maratonda mücadele eden Veysi Aslan 1 saat 13 dakika 58 saniye ile birinci, Orhan Eren 1 saat 15 dakika 11 saniye ile ikinci ve Mehmet Adıngor 1 saat 16 dakika 10 saniye ile üçüncü oldu. Kadınlarda ise Zuhal Kaya 1 saat 22 dakika 40 saniye ile birinci, Serpil Yanbastı 1 saat 47 dakika 15 saniye ile ikinci ve Seda Özdoğan 1 saat 47 dakika 15 saniye ile üçüncü oldu. Dereceye giren sporcular protokol tarafından ödüllendirildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2017, 17:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83