Alanya Bahçeşehir Koleji finallerde

Voleybol Bölgesel Liginde mücadele eden Bahçeşehir Koleji Alanya Voleybol A Takımı, Antalya Gurup elemesinde 3’te 3 yaparak Bölgesel Lig finallerine gitmeye hak kazandı.

Alanya Bahçeşehir Koleji finallerde
Bahçeşehir Koleji Alanya Voleybol A Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Bölgesel Voleybol Ligi Antalya grup elemesinde Bölgesel Lig Grup maçlarında üç rakibini yenerek Bölgesel Lig Final Grubuna yükseldi.

Bölgesel Lig Final gurubunda mücadele edecek olan Bahçeşehir Koleji Alanya Voleybol A Takımı gruptan çıkması halinde 2. lig de yer alacak.

Bölgesel Lig Finalleri Türkiye Voleybol Federasyonunun belirleyeceği bir yerde 13-14-15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Bahçeşehir Koleji Alanya Voleybol Takımı Antrenörü Murat Akar, hedeflerinin Türkiye’nin en iyi takımları arasına girmek olduğunu belirterek, ”Antalya grup elemelerinde çok iyi mücadele ettik. Yorucu bir süreç oldu ama sonuçta Bölgesel Lig Finallerine kalmayı başardık. Tüm oyuncularımla gurur duyuyorum.  Şimdi sıra Bölge Finalleri’ne geldi. Bunu başaracak gücümüz olduğunu biliyoruz. Hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. İnşallah 13-14-15 Şubat tarihleri arasında yapılacak Bölgesel Lig Finalleri’nde Alanya ve Antalya’yı en iyi şekilde temsil ederek iyi derecelerle Alanya’ya dönmek istiyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 12:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83