Alanya Belediyesi'nin spor merkezine yoğun ilgi

Geçtiğimiz günlerde Alanya Belediyesi tarafından bayanlara özel açılan spor merkezine ilgi yoğun. Tosmur Ek Hizmet Binası’nda bulunan spor merkezinde bayanlar modern spor aletleriyle fitness, plates, step ve zumba dallarında spor yapıyor.

Alanya Belediyesi'nin spor merkezine yoğun ilgi

 Alanya Belediyesi’nin Tosmur Hizmet Binası’nda hizmete açtığı Spor Merkezi yoğun ilgi görüyor. Aynı binada bulunan Diyetisyenlik Birimi ile koordineli hizmet veren Spor Merkezi’nde 2 spor hocası eşliğinde devam eden kurslara her yaştan bayanlar katılıyor. Modern spor aletleriyle fitness, plates, aerobik, step ve zumba dallarında spor yapan bayanlar bu hizmetten çok memnun olduklarını belirttiler.

banner111
Alanya’da yaşayan bayanlara verilen plates ve fitnessin çok özel bir hizmet olduğunu belirten Plates Eğitmeni Aynur Moradi, ‘’Haftada 6 gün olmak üzere Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri bir grup, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri bir diğer grup olmak üzere hizmet veriyoruz. Haftanın 6 günü olan kurslarımız sabah saat 09:00 ile akşam 20:30 saatleri arasında açıktır. Spor merkezimize olan ilgi bir hayli fazla. İsteyen her bayan spor merkezimize kayıt yaptırarak kurslarımıza katılabilir.’’ dedi.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPOR

Alanya Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Tosmur Ek Hizmet binamıza açtığımız spor merkezimize kısa sürede ilgi arttı. Belediyemizin yine aynı binada devam eden diyetisyenlik hizmetinden faydalanan vatandaşlarımız spor merkezinde, fitness, plates, aerobik, step ve zumba dallarına katılabiliyor.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 14:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83