Alanya Belediyespor Moskova’da ülkeyi temsil edecek

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ilk ayağı olan Moskova Etabı, yarın başlıyor. 22 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek olan tur Rusya’nın başkenti Moskova’nın ev sahipliğinde Vodny Stadyumu’nda kurulan plaj voleybolu kortlarında düzenlenecek.

Alanya Belediyespor Moskova’da ülkeyi temsil edecek

Organizasyona A.B.D., Avusturya, Almanya, Belçika, Brezilya, Çekya, Ermenistan, Estonya, Hırvatistan, Finlandiya, Gürcistan, İsviçre, İtalya, Kazakistan, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Polonya, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya ve Türkiye olmak üzere 23 ülke katılacak.

53 Takımın yer alacağı Kar Voleybolu Avrupa Turu’nda Türkiye, erkeklerde ve bayanlarda 1’er takım olmak üzere ana tabloda toplam 2 takım ile mücadele edecek.

Alanya Belediyespor Oyuncusu Dündar Yıldırım Türkiye Erkekler kategorisinde hem Türkiye’yi hem de Alanya’yı temsil edecek.

Hem Plaj hem de Snow Volley Milli Takım oyuncusu olan sporcumuz bu yıl Şubat ayında yapılan Avrupa Şampiyonası’nda gümüş madalya, Beach Volley müsabakalarında ise Balkan 2’incisi olmuştu.

Bu yıl 4 kez dünya serisinde ana tabloda oynayan temsilcimiz Milli Takım ile birlikte bu gece Antalya’da Milli Takım Kampı’ndan Moskova’ya uçacak.

ERKEKLER

Dündar Yıldırım – Emirhan Ulutaş – Ozan Demirer – Ahmet Tuncay

BAYANLAR

Aleyna Vence – Bashanur Gökalp – Merve Çelebi – Merve Nezir

banner111

Belinay Sarı – Başak Uyanık – Ceren Evmez – Makbule Fevziye Sarı

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2018, 14:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83