Alanya Belediyespor zor deplasmanda

1. Lig A Grubu’nda Alanya’yı temsil eden Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile yapacağı karşılaşma için bugün yola çıkacak.

Alanya Belediyespor zor deplasmanda
İkinci yarının 3. Haftası’nda 14 Ocak Pazar Günü deplasmanda mücadele edecek olan Alanya Belediyespor, geçen Çarşamba Lig’in iddialı takımlarından olan Altekma ile yaptığı karşılaşmada çok iyi bir oyun sergilese de salondan 3-1 mağlup ayrılmıştı.
Son hazırlıklarını 75. Yıl Spor Salonu’nda tamamlayan kırmızı beyazlı ekip, son iki maçta gösterdiği performansı pazar günü de göstererek alt sıralardan kurtulmak istiyor. 

Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Serdar Esen, oyuncuların son iki maç gösterdikleri performanstan memnun olduğunu söyleyerek, “Bundan sonra başarılar art arda gelecek.” dedi. 

Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken ise bugün yola çıkacak olan takıma başarılar dileyerek, “Mücadelede kazanmak da kaybetmek de vardır. Ben takımıma güveniyorum. İkinci yarı takımın üst sıralardaki yerini alacağına olan inancım tam.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 09:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83