Alanya'da hokey heyecanı sürüyor

Alanya'da hokey heyecanı sürüyor
Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliğinde Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig Müsabakaları büyük bir heyecanla devam ederken, sonuçlar merak konusu oldu.

Alanya Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 6 Kasım Cuma gününe kadar devam edecek olan müsabakalara Gaziantep Polisgücü, Alanya Stars Bobes, Gaziantep Doruk, Muğla Köyceğiz Balı, Nizip Halk Eğitim SK., Nizip GSK, Kırıkkale GSK, Zonguldak Gençlik Merkezi, Anadolu Ateşi SK. Haydarpaşa Spor Kulüpleri katılıyor. Müsabakalar 6 Kasım Cuma günü saat 14’te oynanacak maçın ardından ödül töreni ile son erecek. Akabinde 8-12 Kasım tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu’nda Erkekler Salon Süper Lig Müsabakaları başlayacak.
Alanya’ya yeni kazandırılan Alanya Stars Hokey Kulübü, müsabakalarda büyük başarı elde etmeye devam ederken; dün akşam Alanya Stars yönetim kurulu üyeleri Mahir Oktay başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantıda müsabakalar ve Alanya Stars Hokey Kulübünün yol haritası değerlendirildi.

MÜSABAKALARIN ALANYA’DA YAPILIYOR OLMASINI ÖNEMSİYORUZ
Oktay ‘’Türkiye Hokey Federasyonu tarafından düzenlenen Alanya’mızın ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz Hokey müsabakaları büyük bir heyecanla devam ediyor. Bu müsabakaların Alanya’mıza çok şey kattığına ve bundan sonra da katmaya devam edeceğine tüm samimiyetimizle inanıyoruz. Alanya Stars Hokey Kulübümüzle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İlerleyen günlerde çalışmalarımızla ilgili detayları kamuoyuyla paylaşacağız. Kulübümüze destek veren, katkı sağlayan dostlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Alanya Stars Hokey Kulübü yönetim kurulu ise Mahir Oktay, İsmet Ergüleç, Hakan Halit Yeni, Aslan Uslu, Hasan Dişkaya, Ahmet Eşref Sarı, Alper Kutay, Can Baysal, Abdurrahman Küçükakça, Uğur Haşimoğlu, Necati Topal, Mehmet Alkan, Ersen Aydın, İhsan Karataştan, Alper Koçak, İbrahim Çomak gibi turizm, eğitim, sağlık, medya ve spor camiasının tanınmış simalarından oluşuyor. 

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2020, 13:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83