Alanya'da maça davet

Aytemiz Alanyaspor Basın Sözcüsü Ali Baki Boz, Oba Stadı'nda oynanacak Trabzonspor maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulundu. Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele eden Aytemiz Alanyaspor'un Trabzonspor ile oynayacağı maçın Alanya'da oynanacak ilk resmi karşılaşma olduğuna vurgu yapan Boz, sporseverleri maça davet etti.

Alanya'da maça davet

 Aytemiz Alanyaspor'un ligin ilk 3 haftasında iyi bir performans sergilediğini belirten Boz, "Süper Lig ile birlikte yepyeni bir kadro oluşturduk. Amacımız Süper Lig'de kalıcı olmak. Beşiktaş yenilgisiyle başladığımız bu zorlu maratonun 2'nci haftasında Antalyaspor'u yenerek ilk galibiyetimizi elde ettik. Deplasmana golsüz eşitlikle tamamlanan Gençlerbirliği maçıyla da ilk beraberliğimizi aldık. Ligin ilk 3 haftasında aldığımız bu sonuçlar hepimizi ligde kalıcı olacağımız yönünde umutlandırdı” dedi. 

banner111
Oba Stadı'nın bakımda olması nedeniyle ilk iç saha maçını Antalyaspor ile Antalya Stadı'nda oynadıklarını kaydeden Boz, “Stadımızın bakım onarım çalışmaları tamamlandı ve lig maçlarına hazır. 4'üncü haftada oynanacak Trabzonspor maçı cumartesi günü saat 18.00'de Oba Stadı'nda yapılacak. Yeni kadromuz ilk kez taraftarımızla buluşacak. Futbolcularımızın yalnız olmadığını ve arkalarında Alanya'nın olduğunu göstermek için tribünleri doldurmamız gerekiyor. Bütün sporseverleri yarınki maça davet ediyorum" diye konuştu.

Turuncu yeşilli takım Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını Oba Stadı’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Koş ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, pas ve şut çalışmasıyla devam etti. Antrenman dar alada taktik çalışmasıyla sona erdi. Sakatlığı bulunan Jonathan Ayite katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Ismail Aissati ise fizyoterapist Ali Şanlı gözetiminde takımdan ayrı koşu yaptı. Turuncu yeşilli takım maç hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak. 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2016, 14:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83