Alanya'da plajın galibi Rusya oldu

FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu’nun 1 Yıldızlı ayaklarından biri olan Alanya Etabı’nda erkeklerde galip Rusya, kadınlarda ise Almanya oldu. İlk kez Dünya Turu’nda erkek ve kadınlarda Türk milli takımlarımız final maçı oynadılar.

Alanya'da plajın galibi Rusya oldu
Alanya Belediyesi, Alanya Teleferik ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile Damlataş Plajı’nda düzenlenen ve 23 ülkeden 53 takımın mücadele ettiği şampiyona da 4 gün boyunca kıyasıya mücadeleler gerçekleştirildi. Final maçı erkeklerde Rusya ile Türkiye arasında yapıldı ve 2-1 Rusya takımı maçı alarak şampiyon oldu. İkinci Türkiye takımı ve üçüncü Ukrayna takımı oldu. Kadınlarda ise final maçı Almaya ile Türkiye arasında oldu. Final maçını 2-1 kazanarak Almaya şampiyon oldu. Türkiye ikinci ve Rusya takımı üçüncü olarak organizasyonu tamamladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Allper Aslandaş; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, FIVB Plaj Voleybolu Teknik Delegesi Herwin Brillemans’a ve Telefirik Holding Yönetim Müdürü Muhtar Kurt’a teşekkür plaketi verdi. Ayrıca Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Aslandaş’a teşekkür plaketi verdi.

DERECEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Aslandaş, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, FIVB Plaj Voleybolu Teknik Delegesi Herwin Brillemans, Telefirik Holding Yönetim Müdürü Muhtar Kurt ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2018, 19:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83