Alanya'da süper derbi

Süper Amatör Küme'nin yenilgisiz iki takımı pazar günü Milli Egemenlik Stad'ında karşı karşıya geliyor. Kestelspor ile Konyaaltı Belediyespor bu maçta ünvanını korumak için sahaya çıkacak.

Alanya'da süper derbi

 MİLLİ EGEMENLİK'TE BULUŞALIM

banner111
Antalya Süper Amatör Küme 2. Grubun yenilgisiz iki takımı Kestelspor ile Konyaaltı Belediyespor 17. haftada karşı karşıya gelecek. Grubun namağlup iki ekibi arasında ligin ilk devresinde Antalya'da oynanan mücadele 2-2 sona ermişti. Yükselme maçları (playoff) oynamayı önceki haftalarda garantileyen iki ekibin de prestij mücadelesi vereceği karşılaşma 7 Ocak Pazar günü Milli Egemenlik Stadyumu'nda oynanacak. Saat 14.00'da başlayacak mücadeleyi Sarper Barış Saka yönetecek. Saka'nın yardımcıları Ramazan Bozkurt ve Durmuş Ali Kepçeli. Maçın gözlemcisi ise Bülent Kaya.

UĞUR DAVET ETTİ

Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, Süper Küme'de grup müsabakalarında sona geldiklerini söyledi. Konyaaltı ve Halspor maçlarıyla grup müsabakalarının ligin tamamlanarak yükselme (playoff) maçlarına geçileceğini belirten Uğur, "Grup müsabakalarında takımımızı destekleyen herkese teşekkür ederiz. Üç yıldır kapısıdan döndüğümüz Bölgesel Amatör Lige bu sezon yükselmeyi umut ediyoruz. Bu yıl biraz daha tecrübeliyiz. Grup maçlarında ki en güçlü rakimiz olan Konyaaltı Belediyespor ile pazar günü Milli Egemenlik stadında karşılaşacağız. Aynı zamanda yükselme maçlarında da karşımıza çıkacak olan Konyaaltı Belediyespor maçına Alanya'daki sporseverleri bekliyoruz. Ligin iddialı iki takımının yapacağı maç oldukça zevkli ve çekişmeli geçeceğine inanıyorum. O sene bu sene" dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2018, 14:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83