Alanya'daki dev şampiyona NTV Spor'dan canlı yayınlanıyor

Alanya'da Avrupa Erkekler Salon Hokeyi Şampiyonası (Championship 2) başladı.

Alanya'daki dev şampiyona NTV Spor'dan canlı yayınlanıyor
Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenen Eurohockey C2 Salon Erkek Avrupa Şampiyonası başladı. Türkiye milli takımın maçları NTV Spor tarafından canlı yayınlanıyor.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonaya Türkiye, Hollanda, Portekiz, Ukrayna, İngiltere, Hırvatistan, İtalya ve İsveç olmak üzere 8 takım katıldı. Türkiye milli takımı ilk maçında sahaya Alanya Engelsiz Yaşam Derneği çocukları ile birlikte çıktı. Milli takımımızın Ukrayna ile olan karşılaşması 4-4 berabere son buldu.

İlk gün maçlarını izleyenler arasında Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karahan, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Türkiye Hokey Federasyonu Yetkilileri ve sporseverler katıldı. Türkiye milli takım maçları NTV Spor tarafından canlı yayınlanıyor. 14 Ocak Pazar günü saat 15.00 da şampiyonanın ödül töreni gerçekleştirilecektir.

“Başarımız bizi dünya kupasına götürecek”

Şampiyona hakkında bilgi veren Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Türk hokey tarihi açısından çok önemli bir gün yaşadıklarını söyledi.

Karakan, "Alanya'da gerçekleşen organizasyon Avrupa Hokey Federasyonu açısından da çok önemli. İngiltere, Hollanda gibi olimpiyatlarda final oynamış takımlar burada ve biz ülke olarak onlarla aynı kategoride yarışıyoruz. Bu Türk hokeyinin de geldiği nokta açısında çok önemli. Mükemmel ve kusursuz bir organizasyon, Alanya topyekun organizasyona sahip çıktı. Burada iyi neticeler almamız gerekiyor. Buradaki başarımız bizi dünya kupasına götürecek. Herkes inanmış durumda şans da biz den yana olsun istiyoruz ve bunu taçlandırmak istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 11:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83