ALANYA KEMER ETABINA GÖRKEMLİ START

52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 189 kilometrelik Alanya-Kemer etabının startı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven tarafından Alanya İskelesi önünden verildi.

ALANYA KEMER ETABINA GÖRKEMLİ START

 Alanya İskelesi önünden verilen start esnasında Kaymakam Tanrıseven’e Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka ve Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak eşlik ettiler.

banner111
Alanya'dan start alan yarış 43.1, 122.4 kilometrelerinde "Sprint Primi" ve 96.5 Kilometresinde "Türkiye Güzellikler Sprint Primi" gerçekleşti. 

“TURİZM SEZONU ÖNCESİ ALANYA İÇİN EŞSİZ BİR TANITIM”

52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun Dünya’nın dört bir tarafından katılan medya kuruluşlarının yaptığı canlı yayınlarla bütün dünya gündemine taşındığını söyleyen Kaymakam Tanrıseven, "2008 yılından bugüne kadar olduğu gibi bu sene de başta Eurosport olmak üzere 120’nin üzerinde ülkede, ulusal ve uluslararası prestijli kanallar aracılığıyla canlı ve banttan yayınlar ile dünya genelinde geniş bir erişim ağına ulaşıyor. Yarışmalarda dünyaca ünlü sporcu ve takımların üst düzey mücadelesine sahne oluyor. Turizm sezonu öncesi Alanya’nın tanıtımına eşsiz bir katkıda bulunduğunu düşünüyorum. Ev sahipliği yaptığımız etapları sorunsuz bir şekilde tamamladık. Bundan sonraki etaplarda sporculara başarılar diliyorum” dedi.

DESTEK VEREN VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kaymakam Tanrıseven, Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) Başkanı Emin Müftüoğlu’nu profesyonel çalışmalarından dolayı tebrik ederek, elbirliği ile güzel bir organizasyon gerçekleştirdiklerini ifade etti. Kaymakam Tanrıseven organizasyonun Seydişehir - Alanya ve Alanya- Kemer etaplarında görev alan Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Alanya Kaymakamlığı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve diğer emeği geçen herkese teşekkür etti.

Alanya’yı Dünya gündemine taşıyarak tanıtımına büyük katkıda bulunun ve 8 gün boyunca İç Anadolu, Akdeniz ve Ege sahilleri boyunca ilerleyecek olan Turkuaz Rekabet Sporcuların, 1 Mayıs Pazar günü görkemli bitiş noktasına ev sahipliği yapacak olan Selçuk(İzmir) etabı ile sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 11:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83