Alanya ne kazandı ne de kaybetti!

1. Amatör lig temsilcilerimiz Mahmutlarspor, Avsallarspor ve Alanya Belediyespor haftayı beraberlikle kapattı.

Alanya ne kazandı ne de kaybetti!
Antalya 1. Amatör 1. Gurup'ta mücadele eden ve sezona Süper Amatör Lig hedefi ile başlayan Mahmutlarspor, Avsallarspor ve Alanya Belediyespor haftayı beraberlikle kapattı. 

Mahmutlarspor 3 puanı kaçırdı

Mahmutlarspor geçtiğimiz pazar günü saat 13.00'da Kestel Sahası'nda Güneyspor ile karşılaştı. Karşılaşma Mahmutlarspor'un üstün oyunu ile geçerken maç 1-1 berabere tamamlandı. Kendi evinde 3 puanı kaçıran Mahmutlarspor, bu sonuçla puanını 7'ye yükseltti ve üçüncü sıradaki yerini korudu. 

Alanya Belediyespor'dan lidere çelme

Alanya Belediyespor ligin en iddalı takımı olan Antalya Körfezspor ile karşılaştı. Daha önce çıktığı 3 maçı da kazanan Antalya Körfezspor, Alanya Belediyespor karşısında gol bulamayınca maç 0-0 berabere sonuçlandı. Muhteşem bir defans oyunu oynayan Alanya Belediyespor 8 puanla ligde 2'inci sıradaki yerini korudu. Antalya Körfezspor 10 puanla liderliğini sürdürüyor. 

Alanya Belediyespor amatör ligde pek görülmemiş bir şekilde çok az gol yiyor. 4 maça çıkan Alanya Belediyespor bu maçlarda kalesinde sadece 1 gol gördü. 

Avsallar deplasmanda 1 puan aldı

Ligdeki bir diğer temsilcimiz Avsallarspor, pazar günü saat 15.30'da Zeytinköy 1. nolu sahada Antalya Trabzonlular ile karşılaştı. Maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Bu skorla Avsallarspor 5 puana yükselerek ligde de 5'inci sırada yer aldı. 

İşte haftanın sonuçları ve oluşan puan durumu:

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 10:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83