Alanya Stars Alanya'nın gururu oldu

Alanya Stars Alanya'nın gururu oldu
Alanya’nın Alanyaspor’dan sonra Süper Lig'deki ikinci takımı olan AlanyaStars Hokey Kulübü başarılarına başarı katarak hızla yükselmeye devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile 52 Vakıf Üniversitesi arasında imzalanan ve başarılı sporcuların ilgili üniversitelerde tam burslu olarak eğitim görmelerine olanak sağlayan Yükseköğretim programları ve kontenjanları kılavuzuna göre AlanyaStars Hokey kulübü sporcusu ve Türkiye Hokey federasyonu milli sporcusu Semih Alagöz TOBB Üniversitesi Mimarlık bölümünde %100 burslu olarak öğrenim görmeye hak kazanarak, Türkiye genelinde 76 kişiden kişiden biri oldu.
Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleştirilen programda, Semih Alagöz Alanya’nın ve Alanya spor camiasının gururu olurken, programa Hokey fed. Yön krl üyesi ve AlanyaStars Hokey Kulübü Başkanı Mahir Oktay sporcumuzla birlikte katıldı.

OKTAY, ‘GURUR DUYDUK ’

Kulüp başkanı Oktay,’’ Gençlik ve Spor Bakanlığı ile 52 Vakıf Üniversitesi arasında imzalanan ve başarılı sporcuların ilgili üniversitelerde tam burslu olarak eğitim görmelerine olanak sağlayan bu programa katılmaktan, Alanya’mızı temsil etmekten büyük mutluluk duyduk. Bu haktan yararlanan Milli Sporcularımızın tanıtımı amacıyla, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile 18 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilen programda, %100 burs kazanan Milli Oyuncumuz Semih Alagöz gururumuz oldu. Kulübümüzün oyuncularıyla, her zaman gurur duyduk, gurur duyuyoruz. Türk sporu ve Alanya’mız adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz’ ’dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2021, 13:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83