'ALANYA'YI DÜNYAYA TANITACAĞIZ'

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven, "Alanya'yı hep birlikte tüm Dünya'ya tanıtacağız" dedi.

'ALANYA'YI DÜNYAYA TANITACAĞIZ'

 Federasyon Başkanı Güneş beraberinde   Triatlon Federasyonu As Başkanı Zafer Peker, Basın Kurulu Başkanı Erdoğan Kahya ve Alanya Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak ile Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret ederek, Triatlon Federasyonun çalışmaları ve Alanya'da düzenlenecek programlarla ilgili bilgi verdi. Federasyon Başkanı Güneş, "Triatlon sporu ülkemizde 1991 yılında yapılmaya başlandı. 2001 yılında da 'Türkiye Triatlon Federasyonu' kuruldu. O günden bu zamana bir çok faaliyet gerçekleştirdik. Bu senenin Triatlon Avrupa kupa finalini 14-16 Ekim'de burada yapacağız. Bütün sporcular Alanya'da olacak. Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven ile bu zamana kadar çok güzel işler yaptık. Sayın Kaymakamımıza ev sahipliğinden ve bizleri en iyi şekilde ağırladığından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. Federasyon Başkanı Güneş, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e  Türkiye genelinde Antalya ve Alanya'da düzenlenen yarışlarla ilgili de bilgi verdi.

banner111
KAYMAKAM TANRISEVEN "ALANYA, 1991 YILINDA TANIŞTIĞI TRİATLON'DA ÇEYREK ASRI GERİDE BIRAKTI"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Alanya, 17 Ekim 1991 yılında tanıştığı Triatlon'da çeyrek asrı geride bıraktı. 25 yıllık serüvende farklı şampiyonalara ev sahipliği yapan Alanya, 25. yılı Triatlon Avrupa Kupa Finali ile taçlandıracak.  25 yıllık sürecin sonunda yapılacak Avrupa Kupa Finali Alanya'nın tanıtımı için oldukça önemli. Triatlon Federasyonumuzun yapacağı her türlü faaliyetlerde Kaymakamlık olarak yanlarındayız. Alanya'yı hep birlikte daha da yükseklere çıkaracağız. Alanya'yı tüm Dünya'ya tanıtacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 16:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83