Alanya'yı üzen ölüm

Alanya Belediyespor Basketbol Takımının eski antrenörü Mehmet Can Öztürk, hayatını kaybetti. Antrenörlerinin ölüm haberini maç sırasında alan oyuncular gözyaşlarına boğuldular.

Alanya'yı üzen ölüm

 Canik Belediyesporlu basketbolcular, Başantrenör Mehmet Can Öztürk'ün vefat haberini Galatasaray ile oynanan hazırlık maçında aldı. Devre arasında gelen acı haberle iki takımın basketbolcuları gözyaşlarına boğulurken, mücadele yarıda bırakıldı. 

banner111
Canik Belediyespor'un 9 Ekim Pazar günü Doğuş Hastanesi'ne karşı oynadığı maçta rahatsızlanan Öztürk acilen hastaneye kaldırılmıştı. 43 yaşındaki tecrübeli antrenörün anjiyo sırasında aort damarında büyük bir yırtık olduğu tespit edilmiş, 15 Ekim Cumartesi günü Öztürk'ün durumu daha da ağırlaşmıştı.
Tüm bu olumsuzluklara rağmen Canik Belediyespor hazırlık takvimine ara vermeden Galatasaray Kadın Basketbol Takımı ile bir hazırlık karşılaşması yaptı. Acı haber de bu karşılaşma sırasında geldi. Abdi İpekçi Arena'da oynanan hazırlık karşılaşmanın devre arasında Mehmet Can Öztürk'ün vefat haberiyle her iki takımın sporcuları da gözyaşlarına boğuldu. Haberin ardından büyük üzüntü yaşayan sporcular karşılaşmaya devam edemedi ve mücadele yarıda kaldı.

Başkan Genç’ten başsağlığı

Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Süper Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, Başantrenör Mehmet Can Öztürk’ün vefatının üzüntüsü yaşanıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Öztürk’ün ailesi ve basketbol camiasına başsağlığı diledi. 
Mehmet Can Öztürk’ün iyi bir basketbol antrenörü olmasının yanında kişiliğiyle, bilgisiyle de iyi bir insan olduğunu ifade eden Kulübün Onursal Başkanı Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Mehmet Can Öztürk hoca gibi değerli bir basketbol adamını yitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hocamızın ani ölümü hepimizi derinden üzdü. Merhuma Allah'tan rahmet, başta acılı ailesi olmak üzere Samsun Canik Belediyespor Kulübümüze, Türkiye basketbol camiasına, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.
Merhum Öztürk'ün cenazesi; 18 Ekim Salı günü (yarın) Adana Ceyhan Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip, Ceyhan Asri Mezarlık'ta toprağa verilecek. 19 Şubat 1973 doğumlu Mehmet Can Öztürk, daha önce Beşiktaş, Edirnespor, Orduspor gibi takımlarda çalışmış, geçen sezon ise Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı’nın başına geçerek başarılı bir sezon geçirmişti.

KOÇAK'TAN BAŞSAĞLIĞI

Mehmet Can Öztürk, Alanya Belediyespor'un Birinci Lig'te olduğu yıllarda 5 yıl Alanya Belediyespor'un antrenörlüğünü yapmıştı. Öztürk'ün Alanya'daki antrenörlük yaptığı yıllarda Alanya Belediyespor'da yönetici olan Murat Levent Koçak, "Alanya Basketbolunun gelişmesinde büyük emekleri olan sevgili kardeşim Mehmet Can Öztürk mekanın cennet olsun" dedi. 


Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2016, 18:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83