Alanya’da Ultra Maraton heyecanı

‘Yörüklerin İzinde Torosların Zirvesine’ sloganı ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen Alanya Ultra Maratonu 25 ülkeden 377 sporcu mücadele etti.

Alanya’da Ultra Maraton heyecanı

Alanya Ultra Trail’in fikir sahibi ve yarış direktörü Ahmet Arslan, Türkiye’nin önde gelen spor organizasyon firması Argeus Travel ve Alanya Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen Alanya Ultra Maraton 2019 Yarışı’ na 72 kilometre Alanya Ultra kategorisinde 74 sporcu, 48 Kilometre Toros Dağ Maratonu kategorisinde 87 sporcu, 28 kilometre Keykubat Dağ Koşusu kategorisinde 142 sporcu, 15 kilometre Alaiye Halk Koşusu kategorisinde 74 sporcu katıldı.

banner111

72 kilometre Alanya Ultra erkeklerde; birinci Oğuzhan Emre Singer, ikinci Bahadır Ozan Singer ve üçüncü Cevdet Alyılmaz oldu. Kadınlarda ise birinci Ezgi Akdesir, ikinci Elena Polyakova ve üçüncü TatianaNikitina oldu. 48 Kilometre Toros Dağ Maratonu erkeklerde birinci Mahmut Yavuz, ikinci BjornHaraldBongom ve üçüncü Vadim Agapitov oldu. Kadınlarda ise birinci ElizabetaErshova, ikinci HanneLiland ve üçüncü İsmet İnan oldu.

28 kilometre Keykubat Dağ Koşusu erkeklerde birinciArtemKuftyrev, ikinci Zülfü Karabulut ve üçüncü Mustafa Orhan oldu. Kadınlarda birinci OlesyaNurgulieva, ikinci NataliaGyurten ve üçüncü Marina Zaytseva oldu. 15 kilometre Alaiye Halk Koşusu erkeklerde birinci Salih Karaca, ikinci Fatih Yılmaz ve üçüncü Mevlüt Kabadayı oldu. Kadınlarda ise birinci Elena Nurgulieva, ikinci Hülya Kıvrak ve üçüncü Maria Suetina oldu. Dereceye giren sporculara kupa ve hediyeleri verildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 10:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83