ALANYALI KADINLAR SAHAYA İNDİ

Dünyanın en popüler sporu futbol erkeklerden sonra kadınlar arasında da bir tutku oldu. Alanya'da bayanlar da takımlar oluşturup kendi aralarında halı saha maçları yapmaya başladı.

ALANYALI KADINLAR SAHAYA İNDİ

 Her biri farklı takım taraftarı olsalar da halı sahada oluşturdukları karma takımlarla kendi aralarında dostluk maçları yapıyorlar. Öğretmen, esnaf ve kimisi de işletmeci olan değişik meslek gruplarında çalışan kadınlar haftada bir gün bir araya gelerek futbol oynamanın tadını çıkarıyorlar. 

banner111
Takım kaptanlarından Elmas Yılmaz, "futbolu seviyoruz. Arkadaşlarımızla toplanıp haftada bir gün halı saha maçları yapıyoruz. Bizim için hem sosyal bir etkinlik hem de spor yapmış oluyoruz. Futbol oynamayı seven ve isteyen bayanlara tavsiye ederim" dedi.
Kadın oyunculara futbol oynamayı öğreten ve onlara antrenörlük yapan Seher Kaplan da futbol zevkli ve eğlenceli bir oyun olduğunu söyledi. Kaplan, " birçok ülkede olduğu gibi Türkiye'de de artık kadın futbol takımları ve ligleri var. Futbol oynamaya başlayın ve futbolun dünyada neden bu kadar popüler olduğunu anlayacaksınız. Gelin bize katılın ve sizde bu zevkten mahrum kalmayın" şeklinde konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 14:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83