"Alanyalı sakın Fenerbahçe forması giymesin!"

Hafta sonu oynanacak olan Aytemiz Alanyapsor - Fenerbahçe maçı öncesi taraftar grupları tribünlerde Fenerbahçe veya başka bir takımın formasını görmek istemediklerini belirttiler.

"Alanyalı sakın Fenerbahçe forması giymesin!"
Hafta sonu Oba Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Maç öncesi Alanyaspor'un kale araksı taraftar gruplarından olan Şimşekler bir açıklama yaptı. Şimşekler Grubunun yaptığı açıklama şu şekilde: 

Sevgili Alanya'da yaşayan, Alanyalı olan ama Alanyaspor'u desteklemeyen İstanbul sporlu olan vatandaşlar.

Bahçeşehir Stadyumun'da oynanacak olan ev sahipliği yapacağımız Fenerbahçe maçında deplasman tribünü İstanbul'dan gelecek taraftarlara kapalı olacağından yada yer bulamayacağınızdan dolayı Alanyaspor tribünlerine geleceğinizi tahmin ediyoruz. Burada Alanyaspor dışında bir forma, atkı görmek istemiyoruz. Kulübümüzün almış olduğu karar doğrultusunda zaten içeri giremeyeceksiniz. Fakat tolerans tanıyan, formayı ters giydiren güvenlik görevlileri sayesinde içeri girer formayı tekrar düz giyerseniz içeride kontrol edemeyeceğimiz sonuçlar olabilir. O yüzden olası bir durumda çocuklarınız dahi olsa Alanyaspor forması giydirmeyi bir memleket meselesi olarak düşünmenizi ve bizler için empati kurmanızı öneririz.

Anadolu kulüplerinin en büyük sorunu olan bu durum bizler içinde rahatsız edici ve onur kırıcı bir durumdur. Şimdiden uyarılarımızı dikkat aldığınız ve Alanyaspor'a gönül vermiş insanlara saygı duyduğunuz için teşekkür ederiz.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2017, 16:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83