ALANYA'NIN GENÇLERİ KAYSERİ YOLCUSU

Alanyaspor'un U19 ve U21 takımları pazar günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamlayarak cuma akşamı yola çıkacak.

ALANYA'NIN GENÇLERİ KAYSERİ YOLCUSU
PTT 1. Lig U19 Elit Ligi'nde mücadele eden Alanyaspor U19 Takımı ve PTT 1. Lig U21 Ligi'nde mücadele eden Alanyaspor U21 Takımı pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak. Alanyaspor ile Kayseri Erciyesspor U19 takımları arasındaki karşılaşma pazar günü saat 14.00'de Sümer Sahası'nda oynanacak. Alanyaspor ile Kayseri Erciyesspor U21 takımları arasındaki karşılaşma ise aynı gün ve aynı sahada saat 16.00'da başlayacak. Toplam 39 kişinin yer aldığı turuncu yeşilli kafile, cuma akşamı yola çıkacak ve cumartesi sabahı Kayseri Köşk Otel'de kampa girecek.

ALTYAPIDA 7 TAKIM

Alanyaspor Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Turan Görgün, bu sezon öncesi yaptıkları matadorbet giriş altyapı planlamasıyla geleceğin temelini attıklarını söyledi. Bu yıl 7 yaş kategorisinde liglere katıldıklarını belirten Görgün, "U19 ve U 21 takımlarımız sezonu açtı. Bu hafta 4'üncü karşılaşmalarına çıkacaklar. U13, U14, U15, U16 ve U17 liglerinde de mücadele edeceğiz. Bu takımlarımız da çalışmalarını sürdürüyor. Yaş gruplarındaki tüm oyuncularımı geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz tekne turunda biraraya gelerek kaynaştı. Umarım iyi bir sezon geçiririz" dedi.

GELECEĞİN TEMELİNİ ATTIK

Bu sezon öncesi tüm Türkiye'yi tarayarak elit oyuncuları tespit ettiklerini dile getiren Görgün, "Bu yıl ilk defa akademi liglerine de katılacağımız için hedefi olan ve yetenekli gençleri sezon öncesi düzenlediğimiz kamplara davet ettik. Alanya'daki amatör takımlarımızdaki gençleri de bu kamplara dahil ederek hazırlık maçlarında fırsat verdik. Daha sonra gelecek vaat eden genç oyuncuları altyapı takımlarımıza dahil ettik. Sadece genç ve yetenekli oyuncularla sınırlı kalmadık, bölgemizdeki değerli antrenörlerimizi de kulübümüze kazandırdık" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 17:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83