Alanya’nın gözü kulağı Konya’da

Süper Lig'de Kayserispor galibiyeti ile moral bulan temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, bugün deplasmanda Atiker Konyaspor'la karşılaşacak. Konya Büyük Şehir Belediyesi Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Alanya’nın gözü kulağı Konya’da

 Spor Toto Süper Lig'de 14. haftanın karşılaşması bu akşam saat 20.00’da temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor ve Atiker Konyaspor arasında oynanacak.

Ligde üst üste aldığı mağlubiyetlerle küme düşme potasına kadar gerileyen ancak geçtiğimiz hafta Kayserispor'u konuk ettiği maçta 5-0 galip gelerek rahat bir nefes alan temsilcimiz, Konya’dan da galibiyetle ayrılmak istiyor. Heyecanlı karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamlayan Aytemiz Alanyaspor’da M'billa ve Barış Başdaş dışında eksik bulunmuyor. Ev sahibi Atiker Konyaspor'da ise Paolo Hurtado ve Selim Ay mücadelede forma giyemeyecek.

Alanya’dan Konya’ya tam destek

banner111

Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor ile yapacağı bu önemli mücadelede taraftar desteğini de arkasına alacak. Hafta başından beri deplasman organizasyonu yapan Aytemiz Alanyasporlu taraftarlar, bugün yaklaşık 10 otobüs ile Konya'ya çıkarma yapacak. Turuncu yeşilli bütün taraftar gruplarının tribünde olacağı maça Konya ve çevre illerde yaşayan Alanyasporlu taraftarların da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 09:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83