Alanyaspor'a büyük terbiyesizlik

Fotomaç Gazetesi ve gazetenin Trabzonlu genel yayın yönetmeni Zeki Uzundurukan, Aytemiz Alanyaspor'un 3-0 geriden gelip 4-3 kazandığı Trabzonspor maçının ardından kullandığı 'Katliam' başlıklı manşet haberden dolayı Alanya'dan ve Türkiye genelinden yüzlerce tepki mesajı aldı.

Alanyaspor'a büyük terbiyesizlik
Aytemiz Alanyaspor'un 3-0'dan 4-3 kazanarak tarihi bir geri dönüşe imza attığı Trabzonspor zaferinin ardından Fotomaç Gazetesi 'Katliam' manşeti altında 'Hakem Alper Ulusoy ile Ersun Yanal el ele verdi, Trabzonspor'un ipini çekti' ifadesini kullandı. Aytemiz Alanyaspor'un başarısını hiçe sayan mesnetsiz, taraflı ve art niyetli haberin arkasında ise Fotomaç Gazetesi'nin Trabzonlu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan olduğu ortaya çıktı. Çok sayıda taraftar bu habere tepki gösterirken, Aytemiz Alanyaspor'un taraftar gruplarından da Fotomaç Gazetesi'ne ve gazetenin Trabzonlu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan'a sosyal medyadan tepki gösterdi. 

UTANÇ BAŞLIĞI

Yörükler grubu, "Başlığa bak; Katliam. Katliam görmek isteyen Alanyasporumuzun son 5 maçına baksın. Evet katliam yaptınız; Burak Yılmaz'a verilen penaltı, Pereira net kırmızı kart. Katliam arayan Fotomaç Genel Yayın Yönetmeni, Trabzonlu olman bu başlığı atmanı gerektirmez." sözleriyle habere tepki gösterdi. Şimşekler grubu ise tepki mesajında, "Asıl katliam bu. Alanyasporumuzun Trabzonspor'u deplasmanda 3-0 geriden gelip 4-3 yendiği maç sonrası genel yayın yönetmeni Trabzonlu olan Fotomaç Gazetesi' bu utanç başlığını kullandı." ifadelerine yer verdi. 

Twitter'dan dan birçok taraftar Fotomaç Gazetesi'ne ve Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan'a tepki mesajları gönderdi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 10:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83