Alanyaspor'a çirkin şike iftirası

Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar Aytemiz Alanyaspor'a sosyal medya üzerinden şike imasında bulundu.

Alanyaspor'a çirkin şike iftirası
Milliyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Nevzat Dindar, Aytemiz Alanyaspor'a çirkin bir saldırıda bulundu. Aytemiz Alanyaspor'un Fenerbahçe'ye 4-1 yenildiği maç sonrası sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapan Nevzat Dindar, "Alanyaspor Topuk Yaylası'nda kamp yapmış.. olabilir.. bence gayet normal.." şeklinde tweet attı. 

Attığı tweet Aytemiz Alanyaspor'un Fenerbahçe arasında bir bağ olduğunu iddia eden Dindar'a bir anda tepki yağdı. Bu kanıtsız iftiraya Aytemiz Alanyaspor taraftarlarının yanı sıra çok sayıda kulübün taraftarı isyan etti. Bazı Galatasaraylı taraftarların bile tepki gösterdiği Dindar'a sosyal medyadan tepki çığ gibi büyümeye devam ediyor.

"KIVIRMA"

Gelen tepkiler üzerine attığı tweeti kaldırmayan Dindar 2 tweet daha atarak durumu kurtarmaya çalıştı. Dindar, tepkiler üzerine, "Bir otel parasına şike yapıldığı nerde görülmüş! Bir galibiyet ile (2.2 milyon lira) bütün sene otel masrafları çıkıyor.." ve "Bu gece attığım tweet birilerini rahatsız etmiş olsa da Alanyaspor'un Topuk Yaylası'nda kamp yaptığı bir haberdir.. gerçektir." şeklinde tweetlerini attı.

Bir çok vatandaş bu tweetler üzerine Dindar'a tepki göstererek 'Kıvırma' dediler. Dindar'ın attığı tweetler tepkileri daha da arttırdı. 

TFF SESSİZ

Bir çok taraftar Emniyet Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nu göreve çağırdı. Bu çirkin iftiranın cezasız kalmamasını isteyen taraftarlar Emniyet Müdürlüğü ve TFF'yi Dindar hakkında işlem yapmaya ve kınamaya davet ettiler. TFF'den konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Milliyet Gazetesi'nin de bu olay üzerine nasıl bir tavır takınacağı merak kounsu oldu. 

İşte o tweetler: 



Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 14:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83