Alanyaspor'a müjde: Kiralık yıldız takımda kalıyor

Aytemiz Alanyaspor'da kiralık olarak oynayan ve başarılı bir grafik çizen Fabrice N'Sakala bu yılda Alanyaspor forması giymeye yakın.

Alanyaspor'a müjde: Kiralık yıldız takımda kalıyor

Aytemiz Alanyaspor bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken bir yandan eksik bölgeler için transfer çalışmalarına devam ediyor. Aytemiz Alanyaspor'da en çok merak edilen konulardan biriside kiralık olarak takımda oynayan futbolcuların takımda kalıp kalmayacağı.

banner111
Daniel Candeias, Aytemiz Alanyaspor'a veda eden ilk isim olmuştu. Candeias'ın boşluğunu doldurmak için çalışmalara devam eden Aytemiz Alanyaspor'a bir güzel haber Fabrice N'Sakala'dan geldi. Başarılı sol bek oyuncusu önümüzdeki yılda turuncu yeşilli formayı terletecek.

Geçtiğimiz yıl Belçika'nın Anderlect kulübünden kiralanan ve başarılı bir grafik çizen N'Sakala'nın performansı teknik ekip tarafından oldukça beğenilmişti. Taraftarlar tarafından da oldukça sevilen 26 yaşındaki yıldız için Aytemiz Alanyaspor yönetimi adeta seferberlik ilan etmişti. 

Sol bek mevkinde sorun yaşamak istemeyen Aytemiz Alanyaspor yönetimi Anderlect ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde sonuca vardı. N'Sakala'nın önümüzdeki yıl da Aytemiz Alanyaspor'da forma giymesi bekleniyor. 

Transferin detayları ise henüz gün yüzüne çıkmadı. N'Sakala'nın Anderlect ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 1 yıl sonra sözleşmesi bitecek olan futbolcunun kiralık olarak verilmeyeceğini göz önüne alınırsa N'Sakala'nın bonservisi ile birlikte Aytemiz Alanyaspor'a kazandırıldığı düşünülüyor. Transferin ayrıntıları önümüzdeki günlerde yönetimin yapcağı açıklama sonrası ortaya çıkacak. 

N'Sakala geçtiğimiz yıl Aytemiz Alanyaspor forması ile Süper Lig'de 27 maça çıkmış bu maçlarda 4 asist yapma başarısı göstermişti. 2 bin 251 dakika sahada kalan Kongo'lu futbolcu özellikle ligin ikinci yarısındaki Aytemiz Alanyaspor'un yükselişinde baş rolü oynayan isimlerden birisi olmuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2017, 12:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83