ALANYASPOR'A SÜPER LİG YOLUNDA BAŞARILAR DİLEDİ

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

ALANYASPOR'A SÜPER LİG YOLUNDA BAŞARILAR DİLEDİ

 Ziyarette Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Alanyaspor’un çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Tanrıseven, Teknik Direktör Kalpar’a oynanacak maçlar için başarılar diledi.

banner111
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven yaptığı değerlendirmede ''Kaymakamlık olarak Alanyaspor'a ve spor kulüplerimizi her fırsatta destekliyoruz. Alanyaspor içinde üzerimize düşeni her zaman yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Alanyaspor’un başarılı çıkışını kutluyorum. 5'de 5 yaparak hocamız başarısını gösterdi. Bu hafta Karabükspor maçında da sizden galibiyet bekliyorum. Bizler elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Kulübümüze süper lig yolunda başarılar diliyorum” dedi.

KALPAR: KAYMAKAMIMIZIN MADDİ VE MANEVİ DESTEĞİNİ GÖRDÜK

Alanyaspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar ise "Bu hafta oynayacağımız Karabükspor maçını almak için çok çalıştık. Takımımızın başarılı olacağını inanıyorum. Kulübümüzün en ihtiyacı olduğu zamanlarda Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven'i her zaman yanımızda gördük. Alanyaspor’un, Kaymakam beyin maddi ve manevi desteği ile daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Kendisine bizleri her fırsatta desteklediği için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'da Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e, Alanyaspor'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ziyaret sonunda kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'a Alanyaspor renklerinden oluşan şal ve Kızıl Kule maketi hediye etti.

Ziyarette Alanyaspor sportif direktörü Taner Savut ve Kulüp yöneticileri de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2015, 14:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83