Alanyaspor ailesi iftarda buluştu

Aytemiz Alanyaspor Yönetim Kurulu'nu, camianın iftar yemeğinde bir araya getirdi. Tesislerde düzenlenen iftar yemeğine protokol, kulüp yönetimi, eski kulüp başkanları ve yöneticileri, meslek odası başkanları, eski futbolcu ve antrenörler, taraftar grubu temsilcileri ve davetliler katıldı.

Alanyaspor ailesi iftarda buluştu
Alanya Müftüsü Mustafa Topal'ın duasıyla başlayan iftarın ardından Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu konuşma yaptı. Geleneksel hale gelen iftar yemeğine katılanlara teşekkür eden başkan Çavuşoğlu, "Misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra Alanyasporumuzun maçlarında birlik ve beraberlik içerisinde buluşmak dileğiyle, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Saygılarımı sunuyorum" dedi. 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, "Bu güzel akşamda sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Yeni seçilen yönetim kurulumuza da başalar diliyorum. Alanyaspor bizim ortak değerimizdir. Onu korumak ve yaşatmak da hepimizin asli görevidir. Alanyaspor'a bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu da "Alanyaspor'un düzenlediği iftarda birlikte olmaktan onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Alanyaspor artık bir marka oldu. Türkiye'nin her yerinde Alanyaspor denince centilmenlik, kardeşlik ve misafirperverlik akla geliyor. Alanyasporumuzu bir marka haline getiren, kurulduğu günden bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir sezon geçirdik. İnşallah önümüzdeki yıl çok daha iyi olacak diye umut ediyorum. Onun için de hepinizin mutlaka elinizden gelen katkıyı yapacağınızı düşünüyorum. Alanyaspor hepimizin eseridir" dedi. 

MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal ise "Güzel bir atmosfer. Yeşil saha görünce heyecanlanıyoruz. Gençlerimizi spora teşvik etmeliyiz. Bu başarıları sürdürmemiz lazım. Ligde tutunarak kurumsallaşmayı sağlamak önemliydi. Bundan sonra daha iyi başarılara imza atmak için arkanızda olmaya devam edeceğiz." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 10:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83