Alanyaspor, Ankaragücü'nü konuk ediyor

Alanyaspor, Ankaragücü'nü konuk ediyor
Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in ilk yarısının son maçında bugün MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. Son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik çizen turuncu yeşilliler, ilk yarıda oynayacağı son maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, 21. hafta maçında bugün MKE Ankaragücü takımını konuk edecek. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak olan maçta Cüneyt Çakır düdük çalacak. Lige iyi başlayan ancak son 10 haftalık performansta puan kayıplarına 'dur' diyemeyen Alanyaspor, ilk yarının son maçını kazanmak istiyor. Mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkacak olan Alanyaspor, son 10 lig maçında sadece 2 galibiyet ve 2 beraberlik alabildi. Ligin ilk yarısında ise Alanyaspor 20 haftada 31 puan toplarken; 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Lige çok iyi başlayan ve halen istatistiklerde üst sıralarda yer alan Akdeniz temsilcisi, maç başı rakip alanda en çok isabetli orta yapan takım olarak ilk sırada yer alıyor.

KAPTANLAR YOK

Ankaragücü ile oynanacak olan kritik maçta eksikler de can sıkıyor. Geçtiğimiz günlerde takımla birlikte çalışmalara başlayan kaptan Efecan'ın Ankaragücü maçında oynaması beklenmiyor. Bir diğer sakatlığı süren oyuncu kaleci Ufuk Ceylan'ın da tedavisinin sürdüğü ve uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklandı. İki sakat oyuncunun yanı sıra Erzurumspor maçında kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen takımın önemli isimlerinden diğer kaptan Yunan stoper Georgios Tzavellas, arkadaşlarını bu maçta yalnız bırakacak. Ayrıca sarı kart sınırında bulunan Moubanje ve Berkan Kutlu, bu maçta sarı kart görmeleri durumunda ikinci yarının ilk maçı olan Sivasspor maçında cezalı duruma düşecekler. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2021, 09:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83