Alanyaspor berabere kaldı

Alanyaspor berabere kaldı
Aytemiz Alanyaspor, 1‘nci etap kamp çalışmalarının ilk hazırlık maçında Topuk Yalası’nda Fenerbahçe ile karşılaştı. 6’ncı dakikada skor üstünlüğü yakalayan Alanyaspor, skoru koruyamadı karşılaşma 1-1 sona erdi.

Yeni sezon hazırlıkları 1’nci tap kamp çalışmasını Erzurum’da tamamladıktan sonra Çarşamba günü 2‘nci etap kamp çalışmalarına Düzce Topuk Yaylası’nda başlayan turuncu yeşilli takım Topuk Yaylası kampının ilk hazırlık maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Saat 17:00’da oynanan karşılaşmaya Alanyaspor, Marafona, Ahmet Gülay, Davidson, Efecan, Salih Uçan, Efkan, Juan Fran, Fatih Aksoy, Coulker, Ceyhun ve Mustafa Pektemek on biri ile çıktı.

SALİH’TEN MUHTEŞEM GOL
Mücadelenin 6. dakikasında Alanyaspor Salih Uçan'ın golü ile 1-0 öne geçti. Salih Uçan yaklaşık 30 - 35 metreden kullandığı frikikte topu direkt kaleye gönderdi. Altay Bayındır önde yakalandı ve top ağlara gitti. Alanyapor’un golüne Fenerbahçe Maçın 38. dakikasında Ferdi Kadıoğlu ile cevap verdi. Genç oyuncunun attığı golle skora eşitlik gelirken ilk yarıda başka gol olmadı.

MAÇ 1-1 TAMAMLANDI
Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün bir futbol oynayan Fenerbahçe, Alanyaspor kalesinde pozisyonlar üretti. Ancak ikinci yarıda da gol sesi çıkmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

OYUN TATMİN ETMEDİ
Erzurum kampında oynanan hazırlık maçında Çaykur Rizespor’u 3 -0 yenerek iyi sinyaller veren Alanyaspor’un Fenerbahçe karşısındaki oyunu tatmin etmedi. Rakibi karşısında oyun kurmakta zorlanan Alanyaspor, ciddi gol pozisyonları da üretemedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2020, 20:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83