ALANYASPOR'DA AYİTE SEVİNCİ

PTT 1. Lig'in 20. haftasında sahasında Alima Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Multigroup Alanyaspor, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde bu sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki antrenman saat 10.30’da başladı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, salonda yapılan kuvvet çalışmalarıyla tamamlandı.

ALANYASPOR'DA AYİTE SEVİNCİ

 Aşil tendonunda hafif ağrıları bulunan Kerem Can Akyüz ve üst solunum yolu enfeksiyonu teşhisi konan kaleci Alişan Şeker antrenmanda yer almadı. Arka adalesinde zorlanma tespit edilen Jonathan Serge Folly Ayite ise doktor kontrolü için gittiği Fransa'dan döndü ve bu sabahki antrenmanda takımdan ayrı koşu yaptı. 

banner111
Multigroup Alanyaspor Sağlık Sorumlusu Niyazi Bilgin, 5 gündür tedavisi devam eden Kerem Can Akyüz'ün yarından itibaren koşulara başlayabileceğini söyledi. Kaleci Alişan Şeker'in ise yarınki kontrollerin ardından antrenmanlara başlayacağını belirten Bilgin, "Fransa'dan dönen Ayite'nin tedavisi devam ediyor. Kontrol amacıyla koşu yaptırılan Ayite yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak" dedi. 

Turuncu yeşiller, günün ikinci antrenmanına saat 18.30’da başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2016, 14:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83