Alanyaspor'da bayram coşkusu

Aytemiz Alanyasporun geleneksel bayramlaşma töreni, Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Kurban Bayramı’nın 2’nci gününde gerçekleştirilen törene, başkanımız Hasan Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyelerimiz, teknik ekip ve sporcularımız ile kulüp personelimiz katıldı. Başkan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerimiz daha sonra teknik ekip ve futbolcularımızla tek tek bayramlaştı.

Alanyaspor'da bayram coşkusu

 Kulüp Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, bu sezon sahalarında ilk kez oynayacakları Trabzonspor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Yetenek ve futbol kalitesi olarak bunu başarabilecek yetenek takımda olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Önümüzdeki günlerde Türkiye adımızdan sıkça bahsedecek. Trabzonspor maçı, Süper Lig tarihimizde sahamızda oynayacağımız ilk karşılaşma olacak. Hepimiz için çok önemli. Bu haftayı kayıpsız atlatarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. İnşallah bu ligde çok güzel işler yapacağız. Şartlar ne olursa olsun biz bir aileyiz. Hepimiz birbirimize destek olacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 

banner111
Teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar ise "Size ve yönetim kuruna teşekkür ederim. Hepinizin bayramı mübarek olsun. İnşallah bu güzel günümüzü daha da güzelleştirerek devam edeceğiz. Ben de oyuncularımı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki en güzelini hep beraber gerçekleştireceğiz." diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2016, 17:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83