Alanyaspor'da bu sezon 8 oyuncu gol attı

Alanyaspor'da bu sezon 8 oyuncu rakip kaleye, 2 oyuncu da kendi kalesine gol attı. Sezonunda açılış golünü kaydeden Emre Akbaba, en çok gol atan ve en fazla asist yapan oyuncu olarak ön plana çıktı.

Alanyaspor'da bu sezon 8 oyuncu gol attı
Alanyaspor rakip kaleye 42'si ayak, 6'sı penaltı, 6'sı kafa golu ve 1'si de kendi kalesine olmak üzere rakip kaleye toplam 55 gol gönderdi.
 
Alanyaspor'un bu sezon attığı goller

Ligde kalesinde en fazla gol gören takımlar arasında bulunan Alanyaspor, kalesindeki golerin 40'ını ayak, 8'ini kafa ve 9'unu da penaltıdan görürken, 2 kez de kendi kalesine gol attı. Sezonun ilk golü kaptandan geldi. Takım kaptanı ve takımının en golcü ismi olan Emre Akbaba, 1. haftada iç sahada oynanan ve 3-1 kaybedilen Kasımpaşa maçında Alanyaspor'un bu sezonki ilk golünü kaydetti. Sezonun kapanış golünü ise yine iç sahada oynanan Antalyaspor karşılaşmasının 69. dakikasında Dyanfres Douglas'ın kafasından geldi. 

Alanyaspor'da bu sezon en çok gol atan oyuncuların başında on numara pozisyonunda oynayan Emre Akbaba oldu. 14 gol atan Akbaba'yı 10 gol ile Junior Fernandes izlerken, devre arasında Beşiktaş'a tranmsfer olan Vagner Love, turuncu-yeşilli takıma 10 gol ile katkıda bulundu.
 
Alanyaspor'da bu sezon gol atan futbolcular

Alanyaspor'da gol atan diğer oyuncular şöyle: Efecan Karaca 5, Dyanfres Douglas 5, Welinton 4, Etame Mbilla 4, Cenk Ahmet 1. Alanyaspor'da savunma oyuncuları Mamadou Fofana ile Georgios Tzavellas kendi kalesine gol atan futbolcular oldu.  Asist sıralamasında ise Emre Akbaba 1. sırada yer aldı. Bu sezon toplam 8 asist ile ilk sırada yeralan Emre Akbaba'yı, 7 asist ile Efecan Karaca ve 6 asist ile Junior Fernandes takip etti. 

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 17:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83