Alanyaspor'dan 2 transfer birden

Aytemiz Alanyaspor'un büyük ölçüde anlaştığı Gabriel Torje ve Filipe Augusto'nun bu akşam Alanya'ya gelmesi bekleniyor.

Alanyaspor'dan 2 transfer birden
Ligde kötü gidişe dur demek isteyen Aytemiz Alanyaspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Aytemiz Alanyaspor bir çok isimle transfer için görüşmelerini sürdürürken iki isimde mutlu sona ulaştı.

Karabükspor forması giyen Gabriel Torje ve Benfica'lı yıldız Filipe Augusto Aytemiz Alanyaspor'la anlaştılar. 

TORJE KONTROLDEN GEÇTİ

Kardemir Karabükspor forması ile izlediğimiz Gabriel Torje bugün İstanbul Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Yıldız futbolcunun bu akşam Alanya'da olması bekleniyor. 

28 yaşındaki Romanyalı yıldız daha önce Dinamo Bükreş, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlıspor, Akhmat ve son olarak da Kardemir Karabükspor forması giymişti. Kardemir Karabükspor'da ilk yarı ter döken ve tekrar kiralandığı Amkhat'a dönen Torje'nin bedelsiz olarak Aytemiz Alanyaspor'a imza atacağı öngörülüyor.

Sağ kanatta ve forvet mevkinde forma giyen Torje, ligin ilk yarısında 18 maça çıkmış ve 4 gol 2 asistlik performans göstermişti.


FİLİPE BU AKŞAM ALANYA'DA 

Orta saha ve forvet bölgesine transfer yapmak isteyen Aytemiz Alanyaspor Torje'nin ardından aradığı kanı Portekiz'de buldu. 

Aytemiz Alanyaspor Portekiz'in Benfica ekibinde forma giyen Filipe Augusto ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Kulüp ve fubolcuyla pazarlıkların tamamlandığı yönetimin Filipe'yi bu akşam Alanya'ya getirmek istediği öğrenildi.

Brezilyalı olan Filipe Augusto 24 yaşında ve ön libero mevkisinde forma giyiyor. Hırçın futbolu ile bilinen Filipe daha önce Bahia, Rio Ave, Valencia, Braga ve son olarakta Benfica gibi önemli ekiplerin formasını giydi. 

Piyasa değeri 2 milyon Euro olan Filipe bu sezon Benfica forması ile 14 maça çıktı ve 1 asist yaptı.

Kiralık olarak prensip anlaşmasına varılan Filipe Augusto ve Gabriel Torje ile yarın resmi sözleşme imzanlanması bekleniyor.

SIRADA ERKAN ZENGİN VAR


Aytemiz Alanyaspor'un şimdiki transfer hamlesi ise Eskişehirspor ile yollarını ayıran Erkan Zengin olacak. Erkan Zengin ile irtibata geçen Aytemiz Alanyaspor serbest durumda olan yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2018, 12:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83