Alanyaspor'dan ara transfer atağı

Spor Toto Süper Lig’deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor Emre Akbaba'ya karşılık önerilen ama transfer gerçekleşmeyince alamadığı Ozan Tufan için yeniden harekete geçti.

Alanyaspor'dan ara transfer atağı

Süper Lig’de ara transfer dönemi yaklaşırken Aytemiz Alanyaspor’dan bir bomba geldi. Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren, Mesut Bakkal ile yollarını ayırıp Sergen Yalçın'ı takımın başına getiren temsilcimi Aytemiz Alanyaspor, Turuncu-yeşillilerin, sezon başında Galatasaray'la transfer savaşına giriştiği yıldız oyuncuları Emre Akbaba'ya karşılık, takasta önerilen 23 yaşındaki orta saha için Ali Koç yönetimiyle prensipte anlaştığı öğrenildi.

OZAN KİRALIK MI GELECEK?

İki kulüp yetkililerinin geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir araya gelerek Ozan transferi için el sıkıştığı belirtildi. Fenerbahçe ile kontratı 2020'ye kadar süren milli yıldızın bonservisi ile mi yoksa kiralık mı gideceğinin önümüzdeki günlerde netleşeceği aktarıldı. Alanya'nın ise bonservisi ile almayı planladığı belirtildi. Bursa'dan 7 milyon Euro'ya alınan genç futbolcu için geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, "Çok yetenekli futbolcu iyi çalışıyor. Geleceğiyle ilgili kararı kendisi verecek" diye pozitif bir açıklamada bulunmuştu.

banner111

SERGEN YALÇIN ÇOK İSTİYOR

Cocu döneminde kadro dışı kalan Ozan Tufan'ı Sergen Yalçın'ın çok istediği bildirildi. Yalçın'ın 39 kez milli olan genç futbolcuyu Alanya'da orta sahanın lideri olarak oynatmayı düşündüğü öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2018, 13:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83